FK Crvena Zvezda

1. Uf, sad se sjetih Francuza u devedesetdesetom i naježi se od muke.

2. Dobro, ja sam malo pretero jer mi se popeo na kurac i Ninković svakih pola godine kad dodje do transfera.. Al aj i novinari su krivi za to što mi se on popeo na kurac..

Šo bi rekli belosvecki treneri, nema tu mladost i iskustvo, samo kvalitet sine.. Onako na prvu loptu ako se bude igrala ta neka 4-5-1 formacija imamo stvarno dobar vezni red pa ako nam Sejo Kalač zna nešto o fudbalu možemo se nadati nečemu.

3. Мислим није ми баш драго што се човек сјебо, ал ионако вероватно не би знао ништа као теле, боље да се не брука.

4. rakicu upala sekira u med.sedece,nece nista raditi,bolece ga kurac.jebi ga,malo povreda,al sanira se to.ionako je dosao u zvezdu da posle jedene sezone ode u azejberdzan.

5. Barem će biti više prostora za Mihajlovića.

6. Blago rečeno, jebu!

7. sta je taj gasprom dao zvezdi?stolice?

8. Malo su usrali ledja, ali dobro. Jel zna neko kolika je cena?

9. sta je taj gasprom dao zvezdi?stolice?

Stvarno?!

10. sta?nisu ni to...predlozili samo natpis na njima.mogli su slobodno da napis kurac na dresu,isto toliko i dobijaju od ruja.

11. Ti znaš da su nam dali pare prošle godine? A i jedan deo krajem ove sezone?

12. gde su te pare?sta je uradjeno sa njima?koliko su dali?

13. Šta je prošle godine urađeno sa parama pitaj Lukića. Ove sezone je otklonjena blokada računa. To je bilo pre neka 2 meseca?

14. Динара они нису дали, говна руска.

15. Šta je prošle godine urađeno sa parama pitaj Lukića. Ove sezone je otklonjena blokada računa. To je bilo pre neka 2 meseca?

i kolike su te pare?oces li mi reci?koliko kosta da se sa jedne tribine siri natpis gasproma i da ih nose na dresovima?

16. Jel vi imate nekog boljeg sponzora da preporučite?

17. to je odgovor na pitanje?nisam ja zvezdin direktor,pa da trazim sponzore.zato nam ovako i ide jer se zadovoljavamo ostacima.da nam se rus posere,pojeli bi i rekli da je to od "brata".

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.