FK Crvena Zvezda

1. Pa mi trenutno boljeg ne možemo naći. Dobro je što imamo sponzora uopšte.

2. Nije tajna, tražili su me Evijan, Olimpijakos, Viljareal, Selta i imao sam jednu ponudu iz Kine. Ali to sad stvarno nije bitno, ne želim da ispadne da se hvalim, došao sam u Zvezdu jer ne bih mogao sebi do kraja karijere da oprostim da nisam došao

Izvini Iniesta, nisam te prepoznao

3. Ja bih za sponzora tražio "Tigar" Pirot- jebo te sunce, poslije rata nije se imalo para a volilo se loptati pa ćaća kupi neki njihov polufudbal, boktjebo kad nismo izginuli. To kad te sprži, sedam dana se češeš, odskače ko ludo, kad ga naučiš kontrolisati ko Piksi jebote. A golmanu stra u kosti ućera... Naš je Bajko ionako lud na njega ne bi djelovalo ali naši napadači bi imali psihološku prednost nad protivničkim golmanima jer bi mislili da imaju top u nozi i da će goša uteći s gola

4. ja se ovde skroz sa Mrljo-m slažem, za razliku od onog o 'rastu!!!

bez polufudbalke nemamo ni pola od fudbala.
    i ič se ne zajebavam, nije problem Zvezde ni fuzbala našeg para kleta no jebena kontrola lopte!

5. Mislim da je najbolje rješenje za onaj hrast, što se digla halabuka , da ga presele na milu nam Martakanu, da ne moram gledati nikolu mijailovića

6. ЗАР ЛАГАТИ МОЖЕШ ВИШЕ?

7. Ја сам још увек у неверици, ови дресови су већа срамота од тога што шест година не можемо да узмемо титулу.

8. Pa mi trenutno boljeg ne možemo naći. Dobro je što imamo sponzora uopšte.

ne,nego drkamo na ruse.da nisu uzeli nis,ne bi ni znali da postoji zvezda.

9. http://www.sportal.rs/news.php?news=104703

E ako Milijaš tako kaže, Krneta sigurno počinje u prvih 11.

10. milijas pretrcao vise od 500 metara,pa poceo da bulazni.

11. pitanje je samo kome je bajko miljenik...

12. Jel možda neko ne daj bože prenosi ovu utakmicu?

13. ово је подсећање на деведесет прву и трновит пут до финала кад смо успут били и грасхоперсе! то је то, освајамо лигу шампиона ове године! јес' да не учествујемо, ал' нешто ће већ да се заврши! БАРИ!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.