FK Crvena Zvezda

1. Kao što već rekoh, nema to veze sa titulama i pobedama

Titule nemaju veze. To može samo da izjavi neko ko ih odavno nije video.
    Inače zbog toga se igra fudbal. Mislim, što učestvujete u borbama za titule onda. Igrajte prijateljske, kada vam već nije bitno.

Џони, иди фарбај столице да ти армијски пашњак не лучи на шарени лавор, ајмо, тутањ.

Bole me kurac i za stolice i sve to. Mogu da budu koje god hoće boje. Ja gledam fudbal i Partizan, za njega navijam, a ne koje su boje stolice. Sada vam je sve osim fudbala bitno. Vi i ne navijate za svoj klub uopšte zato vam je tako lako da se prešaltate i navijate za efempe u basketu. Stolice hnjo hnjo hnjo....najbitnija stvar u fudbalu je teren.

2. Dzoni, zar nisi ti jedan od najglasnijih autora koji su protiv prepucavanja na protivnickim temama? :)

Ne dolazite na one teme koje su otvorene u te svrhe, zato što gubite pa mora ovako. Ako jednom počnete da pobeđujete onda ćete dolaziti, a ko to da čeka.

3. Џони, пређите ви са теме на јна, 10х већа гледаност клуба има да буде.

4. Ja inače svake godine uživam u vašim paralelama tipa: "Kada smo imali Puma dreseve poslednji put osvojili smo svet" ili "I 1991. je pobeđen Grashopers, pa je osvojena Evropa".

Ne seri, Dzoni, usro si sa da cete da izgubite titulu, ipak je Grashopers tradicija!
    COVIC, DZAJIC, ZVEZDA, SRBIJA!!!1! Titulaaaa, titulaaa, slaviceeee se titulaaaa!

5. Колико сте духовити :)
    Елем, угашена је једна циганска група, очекујте 20 нових вођа на југу исте секунде.

6. Како смарате и једни и други јебо вас курац, ај капирам да овај Цокулић није изашао из пубертета, али није ми јасно да се ви маторци понашате и даље као он.

7. Елем, угашена је једна циганска група, очекујте 20 нових вођа

kako to ugasena jedna grupa a 20 novih vodja? lololo

8. kako to ugasena jedna grupa a 20 novih vodja? lololo

Koliko razumem, hteo je da kaže da običan član Zvezdine grupe, može da bude vođa na jugu. Jeste ti šukno... :)
    P.S. Koja ugašena?

9. Jeste ti šukno

E evo opet one vaše fore što ih samo vi razumete. Mora da je lepo to.

10. Johnny Kurajber
    Inače ipak sam odlučio da je ovo poslednji put da postujem na vašoj temi jer ste šizofreničari bez identiteta i navijate za mrtvo puvalo od kluba koje Partizan zlostavlja svake godine.
    pre 2 sata

Johnny Kurajber
    E evo opet one vaše fore što ih samo vi razumete. Mora da je lepo to.
    pre 5 minuta

хехехе.
    Иначе, без намере да се укључујем у расправу, и сити ће за коју годину да има више титула од ливерпула, а никад неће бити већи клуб. но небитно, пошто и ја сматрам да су титуле битна ствар па не бих да се везујем за причу о ливерпулу и ситију, ал' оно, могуће је.

11. ити ће за коју годину да има више титула од ливерпула, а никад неће бити већи клуб

ovo mi baš nije najasnije. Zbog čega neće?
    Zbog čega recimo Junajted nije veći klub od Liverpula jer i to sam čuo isto? naravno samo od navijača Zvezde se to može čuti, ali zanima me.

Mislim očigledno je da jeste, jer je prefurao Liverpul u svakom pogledu i Liverpul je sada samo jedna obična seoska ekipa, ali zbog čega? Notingem je sada neki klub šta?

Ne razumem. Vi ste sada manji klub od Nefčija, osim u vašim glavama naravno i glavama par novinara, ali zbog čega je Liverpul velik klub, kada to naravno nije više?

EDIT: To jest, Liverpul još pomalo i jeste, mada sve manje i manje i ako se ovaj trend nastavi neće biti uskoro. Siti će možda biti, ali teško. Ne pomažu tu pare.

EDIT 2: Stvarno poslednji post je ovo. Vi imate parole i fore koje samo vi razumete, šizofreniju i niste veliki klub. Crvena Zvezda je mnogo manja od Partizana sada. Biće još manja. Ne morate to da shvatite. Tačnije znate vi, nego šta vam je ostalo? Ovaj Čukarički od kluba, ruševina sa izanđalim peharom koje se više niko u svetu ne seća. Razumem vas, mada mi kada bi postali toliko jadni ne bi se ovako ponašali. Imamo obraz.

http://www.sabackacivija.com/wp-content/uploads/2012/09/partizan.png

12. Liverpul je veliki klub zato sto je 5 puta bio sampion Evrope (to je ono sto Partizan nikad nece biti lolo) i zato sto ima 18 titula prvaka Engleske. Da klub ne osvoji vise nikada nijedan trofej, uvek ce biti veliki.

13. Zbog čega neće?

Džoni se i dalje nada da će Paća biti veći klub od Zvezde...pa dobrooo... biće.
    A i mentalitet se vidi kad ti na našu temu okačiš ŠĆEPOVIĆA, TOŠIĆA, ŽUKU, LOLU?!?!
    Dok na primer Pančeva, Stankovića, Džajića...nikome ne pada na pamet da postave na vašoj.

14. Johnny sva ova tvoja podjebavanja sam gledao kroz prizmu zajebancije i nije mi bio problem, al već si počeo da smaraš.. Šta znam, valjda ti nedostaje tema ona da se iskališ sa limenkama. ćokijem, ciganima, fmpom, divom telekom, telenor zvezda crvena beogradom...

Ne treba ti da me podsećaš da je Partizan uzeo 7 titula zaredom i da će verovatno uzeti još neku u nizu, i da je CZV u kurcu i da se raspadamo po šavovima. Ali to svakako ne znači da ja treba da prestanem da navijam za klub i da ga pratim..
    Vi nikad niste bili u takvim govnima ni približno, pa se kurčite familijom i ostalim govnjarijama koje vama pristaju a čim maaalo zaškripi prazan stadion, tučete se medjusobno i pljujete upravu i igrače, državu..

15. Ало Џони, који ти курац, нисте ви прваци у Немачкој или Шпанији него у Србији шугавој, тај пехар што га се нико не сећа ти је исти курац ко и ваш пехар од ове године, никога не боли курац ни за један ни за други.

16. џони пичка

17. Vazno uputstvo za delije:

http://zaslike.com/files/d4ssfdyuxr2aawps8uh.jpg

Kako sam citao po netu, termin sledeca sezona se vise ne sme upotrebljavati, jer je kod manjine iz nehigijenskih naselja izazvao vise frustracija nego otimanje Vojvodine Madjarima. Od sada i zvanicno: naredna sezona.

18. Važno upustvo za Delije:
    Bombaševu mamu nećemo više karati sledeće sezone nego naredne sezone.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.