FK Crvena Zvezda

1. GONZO LJUBOMORAN NA KOLEGU! lololo

2. Како ми жао овог Лазовића, ово му је толико уназадило каријеру а баш је талентован дечко.

Вечерас 1-2, МОРА ДУЂЕ!

3. KOLEGU

Kakvog kolegu?!
    A "Lola" se ofarbao u plavo...lol

Вечерас 1-2, МОРА ДУЂЕ!

Ja igram gg 3+, drž me za reč...

EDIT: Koji će nam đavo opet zadnji vezni... TREBA NAM ŠPIC!!! TO JE DŽAJIĆU ONAJ ŠTO MOŽE DA DA GOOOOOL!!! NE ONAJ ŠTO ĆE DA DOBIJE OD ŠTOPERA LOPTU I DA LOPTU MILIJAŠU!!!
    http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/gogic-nova-zvezdina-meta-139285.html

4. GONZO LJUBOMORAN NA KOLEGU! lololo

Ja i on kolege??? Bože sačuvaj. Jeb' se Skočko :)

Kakvog kolegu?!

Ma proziva me Skočko, pošto radim kao sportski novinar. Što uz dotičnog Anđusa teško može da se stavi kao zanimanje.

5. hahahaha nemoj sad to, svi smo mi kolege novinari :D

6. hahahaha nemoj sad to, svi smo mi kolege novinari :D

E ova dijabola Anđusa vala nije :)
    Sad mu ne valja Čović, a bio mu je dobar dok je tripovao da će ga ubaciti u Zvezdin Upravni odbor fudbalskog kluba.

7. Biće mu opet dobar kad mu tutne koju paru u pdže.

8. Квота на Звезду 5!?

Јес да играмо тако, али нисмо неки Фарани, молери или конобари јеботе.

9. Biće mu opet dobar kad mu tutne koju paru u pdže.

Sve jasno.

Квота на зВЕЗДУ 5!?

Znači da ih razvaljujemo večeras, treba to singlirati lololo

10. Ma proziva me Skočko, pošto radim kao sportski novinar. Što uz dotičnog Anđusa teško može da se stavi kao zanimanje.

U kojim novinama farbaš ljude? Znam te tico da si iz Kurira...!

11. U kojim novinama farbaš ljude? Znam te tico da si iz Kurira...!

Sram te bilo, smrtno si me uvredio lololo
    Radim u najtiražnijem sportskom dnevnom listu na Balkanu, tako bar kažu u reklami :) :fejspaluje se ne verujući šta je upravo napisao:

12. Ooo, lepo, Žurnal ume da laže... :)
    Boli te uvo, kul ti je zanimanje... :) Ja sam ko klinac to hteo da budem, bio naprženi fuzbaler, a znao sam da moram faks neki da završim, jer od fuzbala leba nema... :)

13. Ooo, lepo, Žurnal ume da laže... :)

Jedino se ne zna ko ga više optužuje za laganje, da li Delije, da li Grobari :)

Boli te uvo, kul ti je zanimanje... :)

Veruj mi, ne možeš ni da zamisliš.

14. You're lucky man...
    A to je standardno, pljuvanje po novinarima, rekreativni sport u Srbiji... :)
    Ti si još dobro prošao... :)

15. Jes, kul je zanimanje al je dnevnica sportskog novinara 7€ i to kad se potrudiš.

16. Jes, kul je zanimanje al je dnevnica sportskog novinara 7€ i to kad se potrudiš.

Tu si negde, nisi mnogo promašio.

17. Знате шта ја контам, сад ће Вучић средити са оним шеиком шугавим да нам Ер Србиа буде генерални спонзор. Они Арапи не знају шта ће са парама, даће нешто ваљда нама циганима. А смрдљиве Русе отерати у курац, ко зна да ли су динар дали до сад.

18. Свака им част.

Касалица еквивалент Шћепакадабри, маши човек са пет метара.

19. који криминалац је власник овог крнете? контам да је много зајебан лик у питању

20. Krneta je veći invalid od šćepe i kasalice zajedno

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.