Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ljudi , realno govorim , Zvezda se večeras pozdravila sa Ligom Evrope , nemojte se slobodno nadati da će meč u Francuskoj nešto da promeni jedino možete još više da se iznervirate..
Онда стави неколико, прошитиће ти и дупе и видике.
Ае не сери... Добијамо 3:0 минимално!
AHAHAHHAHAHAH...Jesi ti nekag gledo fudbal uopste?? Zvezda ne moze da postigne gol i da igra sama na stadionu.
Оно, минималне шансе...
Сад ће Роби то да построји, има да играју ко Барса!
Dobili su vas isključivo na fizičku spremu. Aman, videli ste Tošića jadnog, koji je pretrčao boga oca, i na kraju nema koncentracije za običan pas. Mora da se podigne nivo spreme, inače će Zvezda loše proći i u prvenstvu. A recept su vam našli, igraju visok presing i guše tu pas igru koju Robi previše forsira. Ipak ovaj tim nema kvalitete koje poseduje Barsa, pa da nađe načina da zaobiđe presing.
Grobarsko mišljenje, bez ikakve namere da provociram. Navijao sam za vas, ali nemate snage, u drugom poluvremenu ni želje.
A jebi ga. Neko ispadne od Genka, pa se muči sa amaterima, a neko dobije po dupetu od Francuza. Ne valja, kako god okreneš.
Црно, ти си једини Гробар вечерас који ме обрадовао! РИСПЕКТ!
Просто не могу да поверујем да смо успели да изгубимо....Али добијамо их уФранцуској :)
Најјача сцена кад су црнје сат ипо пре текме изашли да сликају хаххха....На Северу се тукли ко ненормални било више људи него што прима трбини и настало лудило...
Mnogo jeftino prodata lopta kod njihovog prvog gola. Gledam snimak i opet se nerviram. :)
Нико као ја, не зна да те воли, никог као мене твој пораз не боли!
http://www.youtube.com/watch?v=etlKPZp77C8
Biće bolje ljudi, ako ništa, možemo ligu da osvojimo, ali ne trebaju da se smore sada, pa nisu bre ovi Renci Madrid. Malo su se naši poplašili jer su ovi Francuzi. Pa neka su, njihov fudbal je jak u pičku materinu, Lion osvajao 7 godina zaredom titulu, jaka liga do mojega, a repku im pobeđuje svaka bagra! Može da nas usere 2:0 samo tako. PODRŠKA! Ovim momcima samo to treba, svi su neiskusni brate, najlalakše je pljuvati, posle rata svi generali.
Murinjo, pretjeruješ. Jedno je pljuvati, a drugo biti realan i kritikovati.
Moguće da si u pravu. Ne kažem za tvoj post, ima tu magaradi pun kurac, gledam sad i komentare po online novinama, čudo jedno kakvih ljudi ima, posle pobede Venspilsa beše im dobra Zvezda...
"Igrači Zvezde puše i piju". U tome je stvar.
Ovde doš'o da bacaš reklamu, grobaru jedan?
Nazalost nisam mogao da gledam utakmicu, ali sada gledam klip kod drugog gola je kovaceviceva greska. Meni nije jasno covek odigra 4-5 utakmica, svaku odigra skurca i opet je u startnoj postavi. Po meni bi trebalo izbaciti Kovacevica, a ubaciti Adija.
Gledao sam kombinovano, cigi.
Kako zadnjeg veznog zamijeniti štoperom?
Pa kombinovano i postuješ :D
Nikako da dođu ovi što su sinoć bili na utakmici, vjerovatno su skoro došli sa birfesta.