Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ТОШИЋА И БАЈКОВИЋА У ШПИЦЕВЕ ДА ДАЈУ ГОЛОВЕ. ЈЕДИНИ ЗНАЈУ ДА ИГРЈУ ОСТАЛО МАНЕКЕНИ МАЈКУ ЛИ ИМ ЈЕБЕМ.
Bitango u pokušaju, iskreno, ni Partizan nije ništa pokazao. Sreća što je lakši protivnik. Nisu imali ni želju niti bilo šta slično. Nadam se da će biti 3, 4 komada za vas u revanšu inače tuga.
A Vilotić je još protiv Spartaka igrao preko kurca. Posle svega što je bilo tako da vraća. Nije ok. Da se Robi pita, ne bi on igrao. Da se Robi pita...
Meni je lično najviše na kurac iš'o onaj komentator. Te ' Ren igra kao kurac na svom terenu', te 'nisu pobedili još od marta prošle godine' itd. Jesam Zvezdaš ali sa ovakvom igrom Zvezda NE MOŽE DATI GOL. Nije dala Spartaku a kamoli može Renu koji ima najbolju odbranu u Francuskoj. Iskreno, ne verujem u čudo. Bolje da se okrenu domaćem prvenstvu.
Сву мафију отјерати из управе и поставити нову. Поставите Џају и Југу они су класа за њих, манекени једни.
Ма очај су били бре, лакши противник, брзо им утерали и онда све четири у вис... Мислим да су тражили конобара уз аут линију. Џаба им то што су за класу бољи кад не играју. Корњача је победила. И слажем се, морају да им дају четири комада.
Роби их је само натерао да трче, форсира три ствари и то је то. Те убаце између аута и шеснаестерца и врапци читају.
Tebra, uvek je bre bilo mafije i u Zvezdi i u Partizanu - nemojmo da se zavaravamo. Samo, jebiga - nekad je bilo igrača...Btw, Duško Tošić jedini, po meni ,prelaznu ocenu...Trči dečko, svaka mu čast. A kući ga čeka STVORENJE...
Zvezdaši su se bar trudili,ali Ren je objektivno za klasu bolja ekipa.I taj jedan gol što ste dali je plod slučajnosti.Svaka čast za trud i atmosferu na stadionu.
Očajno su odigrali drugo poluvreme, mrtvilo totalno. Jedino onaj Tošić trčao k'o pomahnitao i svaka mu čast na tome. Mislim da ovakvom igrom ne mogu dalje i da Prosinečki mora nešto da menja, mora to agresivnije sa više trčanja i zalaganja.
Роби их је само натерао да трче, форсира три ствари и то је то. Те убаце између аута и шеснаестерца и врапци читају.
Potpuno si u pravu. Ma, nema ideje u igri. Jedva 3 šuta su imali u okvir gola. Goni ih u kurac...!
Мафија? Није шала да су два најбоља челника Партизана Аџић и Лукић.
Он је бре много много глуп. Џаба му жељаи мотор у дупету кад је глуп и за фудбалера. Не гледа, не прати, нема осећај. Колико ми је само лакнуло кад је потписао за вас. Али сам се баш изнервирао кад је АК узео да изиграва чигру са лоптом у петерцу. Мислим стварно бре...
Što se tiče iduće utakmice, budimo realni, to je nemoguća misija. Kod mene u društvu je već odavno poznat izraz "kečina na ren". Rijetko kada gube kući, a sa ovakvom igrom Zvezda ne može da prođe dalje. A jeste ih i usrala ekipa, sve crnac na crncu, to do 15. godine biježi od lavova, pa mu onda daju kopačke da ćera loptu. Eto, bar sam uživao u prvom poluvremenu, tačnije do 30-35. minuta. Šteta što im nisu zaheftali još koji na kvarno dok su bili u bunilu.
I mnogo me nervira konstantno pominjanje JK, gdje god se spominje Duško Tošić. Čovjek je igračina i to je i dokazao večeras. Radi svoj posao dobro i ne interesuje me ko mu je supruga. Njegovo je da pokaže na terenu šta zna, a van njega me ne zanima.
Po meni je velika tuga zbog toga sto se zna sta je ZVEZDA nekad bila... Zasto je 55.000 ljudi dalo novac za karte, zbog cega oni dolaze, zbog Dzajine Zvezde. Igrace treba da je sramota. Jedino Bajkovic i Karleusin mali zasluzuju prelaznu... Lepo rece Peki: das gol, ukopas se, primis 2, 3 komada!
Кечина на Рен а они од марта нису кући победили? Или сам лоше разумео водитеља.
da se ne zavaravamo, dati tamo dva gola, primiti jedan ili nijedan, slaba vajda.
Ако им дате два а не примите идете даље јбт.
Ma biće ista igra tamo, samo što neće biti navijača da malo zbune crnce. Jbg, što im ne uvalismo odmah još neki. A mogli smo, da se AK ne namešta na dva metra od gola. Idemo tamo opušteno, ionako oni misle da su prošli već. Pa ako nas usere usere, ako ne jbg. Bili su bolji. I trčali su ko magarci. Da nam je još koji Tošić i neko brzo krilo ili špic, bilo bi bolje. Ali šta sad... Bar je atmosfera bila do jaja
Niti oni znaju da igraju kući, niti mi znamo u gostima. Da im damo jedan iz kornera i još jedan na neko sranje, onda parkiraš autobus ispred gola kao pola francuske lige kad igraju u Renu i eto ti. Što da nas ne usere?
Zvezda NE MOZE da da 2 gola u Francuskoj. Oni ovde to nisu uspeli, a kamoli na gostovanju ekipi koja je imala najbolju odbranu u francuskoj ligi prosle sezone. Nek se okanu oni ovoga, prodaju Marakanu i poseju krompire. Nisu ovi za fudbal.
Ma забиј ти себи тај кромпир у шупак лијепо.
Ma забиј ти себи тај кромпир у шупак лијепо.
Sejanje krompira otvara nove vidike i prosiruje granice.