FK Crvena Zvezda

1. Слажем се са Мурињом и Шакалом.
    Какав је то центарфор који стоји пола сата дубоко у офсајду и не капира да треба да се извуче? Да ли он и њему слични мисле да су европске судије слепе и ретардиране , е то стварно не знам a верујем да не знају ни они. Разумео бих да је он пекар или фризер, али професионалном фудбалеру који има два тренинга дневно и коме је то посао овакве ствари не смеју да се дешавају. Да не причамо о томе што иначе не зна ништа са лоптом.
    Чим не игра Евандро почнемо да кукамо, ако нам игра зависи од једног човека онда не знам шта тражимо у Европи..

2. Ma koji Evandro? Šta je on toliko uradio, da ga zovu Maestro? Pun mi kurac više da komentatori svršavaju na njega. On se sprema da uđe na teren i komentator je već vlažan. Uzdiše i balavi dok govori Maestro se sprema da uđe na teren. Jebo ga on. Isti taj Evandro sjedi na travi u nadoknadi i nateže štucne, iako je ušao u 56. minuti. Boli ga kurac. A mali Kadu se ubi na terenu. Robi je iz Kadua počeo da izvlači maksimum. Čak se više ni ne odbija toliko od protivničkih igrača.

3. Нису моје речи "Не игра Евандро - не игра Звезда" само их преносим и констатујем да ако је то тако онда заиста немамо чему да се надамо.
    Мада опет, Евандро реално зна највише фудбала у целом тиму Звезде,само су га сталне повреде спречавале да покаже шта зна. Једини прави плејмејкер, надам се да ће ускоро доказати квалитет.
    Каду је почео да пружа добре партије тек у задњих неколико утакмица, били смо стрпљиви са њим, будимо и са Маестром. Кад вам Рамбо каже.

4. Браво Душко! Драго ми кад га он да, један од ретких који се баш друди.

5. Dajte ljudi, ako ima neki kilavi link da virnem. Na areni 1 je bio PFC, ali sad nema ništa na tom kanalu.

6. Ја немам линк, али могу да ти кажем да преноси "Прва", па ти пробај да нађеш некако уз помоћ те информације на гуглу.

7. Jebli glavu. Kanal malo radi, malo više ne radi.

8. Нисам гледао од почетка, али Сточар од почетка и Душко опет кида, ево и асистенција, ја задовољан. Сад ми криво што сам га пљувао пре и звао Карлеуша. Душко цар!

9. Dvajte, Rade će ti oprostiti. Meni Tošić igra u srpskom fantaziju :D I onaj mali Aksentijević iz Partizana :D

10. Ево већ два дана слушам целокупну дискографију у знак покајања.

11. Ja sam Tošića uvek podržavao! Kao i većinu, ali za Tošića sam sad veoma ponosan.

12. Ren puk'o od Monpeljea 4:0.

13. У неком обрнутом универзуму, Зоки сад на овој теми постује виц:

Zashto grobar ne mozhe da bude informatichar? Pa ne mozhe da savlada power POINT. =]

14. Hahaha.
    Joj kako mi je prejako ono, šta se čuje kad grobar odvali u banderu? GENK!

15. Crvenu zvezdu treba preimenovati u Crvena Tošić. Jedini igra i krvari. Zasad.

16. Partizan je pustio Slobodu da pobedi zbog otvaranja stadiona.

17. unnamed89

Ren puk'o od Monpeljea 4:0.

Ovo je dobra vest, čak i jebe!

18. Мало људи било ал смо барем победили...Иштоје најбитније 1 песма цело полувреме!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.