FK Crvena Zvezda

1. Смрт фашизму, СЛОБОДА народу.

2. Nakon ovog poraza Ren-a, Robi bi trebao da pogleda snimak cele utakmice i skonta na koju foru su im ovi uterali 4 komada.

3. Da, Marko... Nisu oni tolko dobar tim. Mada, evo i ja tražim na netu da pogledam golove, šta već. Dobro je za nas da smo dobili ovaj tim, a i Nekrofili su pukli. Sve se vraća, ničija nije gorela do zore, pa će tako i oni da puše kurac za sve pare, dok ne vrate svaki dinar koji im je Tole šućnuo u džep...

4. Moram poceti moliti boga da Kaludjerovic i/ili Borha ne igraju prvu protiv Ren-a.

5. Ne znam baš. Kaluđerovića da nije, mi prošle godine ni drugi ne bi bili, a Borhu su svi ljubili u es posle 2 gola protiv Venspilsa. Ljudi tako slabo pamte...

6. Калуђер не игра, решили су да му ову партију против Рена пишу као црвени картон.

7. Meni je smesno kada Borha da gol. Ako Borha da gol protiv Ren-a, mi smo pobedili. Ona volina kada se napali, pojesce ih sve na terenu.

8. Cekajte,vi 'ladno pljujete Borhu? :D :D :D Ja ne pamtim kada sam u Zvezdi gledao dominantnijeg igraca na svojoj poziciji. Daje golove povremeno,asistira,vuce 3 igraca lagano na ledjima,tehnicki je potkovan,moze da prodre,zna da dobaci..ja ne znam sta ljudi ocekuju,da daje covek 23 gola po utakmici...nemojte da ste smesni...

9. BOrha se momak trudi, ja volim takve igrače. Kolko god da zna, on se potrudi i da još više od sebe, maksimum. Pravi Gospodin. Ne znam zašto ga pljuju. Meni je jedino krivo to što mnogo cnja igra u Zvezdi, a too je samo dokaz da ove mlađe iz škole fudbala niko više ne jebe, tačnije jebu ih mnogo manje nego pre :)

10. Meni taj Borha nije jasan. Šta je on radio u mladosti? Vukao zaprežna kola umjesto volova? Ili ga je mama 'ranila razvodnjenim koksom, umjesto mlijeka u prahu. Ali da je sila, sila je.

11. Slažem se sa bvdlgom, i mogu da dodam isto što je važilo i za Ibrahima Gaja, da je Borha brži, igrao bi u Interu, Mančesteru... ili bar u Saragosi, Đenovi...
    U svakom slučaju imajući u vidu ko sve dolazi kao pojačanje iz inostranstva, Borha spada u gornju polovinu po kvalitetu.

A to što na primer Mao Molina (jedan od najboljih stranaca ikada dovedenih u Zvezdu) nikada nije dobio priliku da igra u Zvezdi je problem druge vrste. Razlog su "menadžeri", tzv. biznismeni, čiji su igrači morali da igraju. I danas nam mnogi od njih kroje ekipu, a to niko ne sme javno da kaže (i razumem zašto ne sme).
    Nažalost, čak i kada imamo sreće pa dovedemo jeftino nekog dobrog stranca, taj igra samo do prve povoljnije (ma šta to značilo) ponude, da ne kažem da ima primera kao što je Molinin, da "zaduži klupu".

12. Čekaj, zar Molina nije imao neke probleme sa srcem i sad se vratio kod njega u Kolumbiju, gde već? Ili sam nešto ja...

13. Lukas je imao problema sa srcem i prestao da igra fudbal.

14. E, to. Hvala, znao sam da sam nešto...

15. @Zna Murinjo
    Poslednje što znam da je igrao u J.Koreji, igrao je na poslednjem klupskom SP, i bio je njihov najbolji igrač i strelac (mislim da su bili treći).
    Posle Zvezde je igrao u Brazilu, ne sećam se za koga, ali je čini mi se, na njihovoj Marakani, dao 4 gola na jednoj prvenstvenoj utakmici, tako da to za čuku, ne verujem.
    Možda si pomešao sa strancima dovedenim iste godine, Salasom alijas čarobnjakom, koji je bio poluinvalid (zaista), tj. čovek nije mogao čučanj da napravi, i Barkos (plaćen milion evra, na osnovu snimka!) koji je bio epileptičar (zaista).

16. Дуб, рекао сам ти за Евандра још на прошлој страни, вреди чекати мајстора. Рен изгубио 4:0, сад га ломи!

17. Samo da kažem: ribe, džaba dolazite na stadion nećete se udati, ne vide vas ovi sa terena na tribinama!

18. Ladno sam sanjao noćas revanš protiv Rena. :D Povedemo mi, damo neki traljav gol, a ovi odmah, u sledećem napadu izjednače. :) Ne sećam se šta je bilo dalje, nadam se da smo pobedili. :D

19. Ladno sam sanjao noćas revanš protiv Rena. :D Povedemo mi, damo neki traljav gol, a ovi odmah, u sledećem napadu izjednače. :) Ne sećam se šta je bilo dalje, nadam se da smo pobedili. :D

Dali smo još dva komada i prošli smo dalje :)
    Treba sad da ih uhvatimo i stisnemo. Ako su pukli 4-0 od ovih valjda možemo i mi da im uvalimo 2 komada. Evo sad je Robi izbacio Kaluđera i Vilotića iz prve postave, pa možda i bude nešto od nas. A što se tiče Moline, najveća greška kluba što ga je pustila. Jedan je od boljih igrača u Brazilu bio prethodnih godina, a za našu ligu je bio bog i batina. Ali jebga...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.