FK Crvena Zvezda

1. Tačno su prokletinje ako traže pare za Mladenovića, znam da je kriza i da smo pukli finansiski, al nemoj da gubimo obraz, da zajebemo ljude i uzmemo lovu, ma koliku. Bombardovaće nas poslije Francuzi

2. A još bolja Luković i Jovanović u paketu. Lijep tim bi to bio...

3. Lukovic garant. I Stankela! I Lane Jovanovic! I prodali Mladenovica za 2 miliona!

4. Какав је Лукс имао центаршут јују То су била времена. Још памтим тај тим.

Рома 3-1 кући, на трибинама лудница, чак сам и у новинама изашао, нисам морао да се тражим сутра хехе

Можда би могао да сад гађа Мрђу у главу, ваљда ће неки рикошет завршити у голу..

5. Žigara? Al' kurac, njega ni tenkom ne mo'š istjerati iz Birmingema, dobar keš tuče.

6. Ja mislim da je najavljeno pojačanje prodaja Mladenovića, Krnete i Mirića. Pa rešili da proslave to okretanjem praseta

7. Procurilo da ipak dolazi Petković. Pih, očekivao sam nešto bolje, Luković, Jovanović, al' kurac...

8. КОМШИЈЕ СРЕЋНО ВЕЧЕРАС!

9. Сви знају да је Бабовић бомба прелазног рока.

10. Procurilo da ipak dolazi Petković. Pih, očekivao sam nešto bolje, Luković, Jovanović, al' kurac...

I ja... nisam nesto odusevljen ovim pojacanjem, nit' znam kakav je, nit' mi je bomba.. Nadam se da je ovo samo da zavaraju sve, pa da u minut do 12 pukne ekslpouzn u vidu nekog Lukovica...

11. Interesantno je da su Grobosi doveli Puljevića na polu sezoni prošloj. I dali ga na pozajmicu jer nisu imali kome da ga uvale. I sad hoće Petkovića da dovedu, za cirke 700 - 800 hiljada, ne verujem da bi ga Terzić dao za manje, ipak je on ekonomista.... :)
    A doveli su Kneževića i Pauljevića jer ih je Zvezda htela. Toliko o njihovoj kupovini.

12. koje ludilo od prelaznog roka, sad kao i ove Alfe i Omege na prodaju

13. Kad bi prelazni rok trajao čitavu sezonu, mi i glodari bi kupili 60-ak igrača. Kako ko nam uvali gol - kupuj boktejebo.

14. Sto je najgore, Vesovic je solidan ove sezone. Jeste da ne zna da centrira, ali prolazi po boku samo tako. U odbrani nije bas toliko los...

15. Јагош Вуковић дошао.

16. A vešovića bi mogli da vratimo na krilo. On nije bek, i ne može da bude, jer pozadi nije dovoljno dobar. Bez Lazovića nemamo brzo krilo. Imamo Kasalicu. Ali bolje da ga nemamo

17. bvdlga
    Sto je najgore, Vesovic je solidan ove sezone. Jeste da ne zna da centrira, ali prolazi po boku samo tako. U odbrani nije bas toliko los...

Још кад би знао да прође на неки други начин играча, а не само у јачу страну, имали бисмо Маикона, не Вешовића.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.