Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ko je ovaj Aleksa koji kurac?
Ipak... Potpuna ludnica oko @9_djuka . Nadam se da ces opravdati medijsku paznju na terenu...
Details
Aleksa @superguta 15h
.@9_djuka ce ipak u Partizan, za ozbiljne pare i procenat od sledeceg transfera...
Неки новинар. Колико сам се информисао Звездаш је. Али овај из Рада ипак иде на Гробље.
Meni nije jasno koji moj smo dovodili omegu ako ga sad šaljemo na pozajmicu. Vrlo zanimljivo. I koji će nam Đurđević. Imamo 200 napadača. Imamo jednog ipo beka i mi dovodimo špiceve. Stavi Daudu na beka! Jebem ti što se ja uopšte nerviram
Ma neka ide, imamo spiceva koliko hoces, a nije bolji ni od jednog...putuj igumane...
kako nije rad davao dobre igrače? Vladimir Jugović, Goran Bunjevčević, Drulović, Vuk Rašović, Brnović, Miroslav Djukić.. Vama u zadnje vreme Milivojević, Pantić, Ninkov, Filip Djordjević, Nenad Tomović.
Ranije da, u poslednje vreme, vise promasaja nego dobrih....
MIlivojevic da, Pantic i ne bas, nije mi se dokazao, Ninkova ne mozes kao igraca Rada da svrstas, osim ako nije kao klinac prosao sve selekcije, posto je fazon odigrao kitu tekmi za njih, Filip Djordjevic Zvezdin igrac, Nenad Tomovic takodje Zvezdin igrac...
kakav jugovic i rad?bio polusezonu na pozajmici.to mu je sigurno jako uticalo na dalju karijeru.jugovic,djukic i drulovic,eventualno bunjevcevic.dalje nabrojanih ima koliko hoces,takvih igraca.ne znam na kog se brnovica misli,al onaj sto je znao,sada selektor,nije igrao lopte na banjici.ako se misli na nekog drugog,jednog od one dvojice,onda je to stvarno dno dna.
edit:ninkov nije ni 10 utakmica skupio u radu,oterali ga.posle bio u cuki,pa tek zvezda.
Tomović iz Radove omladinske škole, Djordjević se tamo afirmisao. Samo Radove igrače prodajete u zadnje vreme
2 sjajna igraca...
nenad tomovic je bio u radu godinu dan u kadetskoj konkurenciji.bez toga nista.posle je presao u omladince zvezde.djordjevic pozajmljen radu.to je normalno da kada neko ode na kaljenje da pokaze sta zna.vosa ima fenomenalnu omladnisku skolu.
sve u svemu,lupetas...
СЕЋАЊА:
http://www.sd-crvenazvezda.net/news/images/Fudbal/IMG_7734ailton.jpg?0.46779968799670907
Дебели крмак Аилтон :)
Јесу га нашли ? нестао је прије пар година у Њемачкој, мисле да га је мафија одвела
Јесу га нашли ? нестао је прије пар година у Њемачкој, мисле да га је мафија одвела
Igra u 4. ligi Njemačke. A što bih voleo špica da dovedemo, i + desnog beka danas. I da prodamo Dudu, i Mladenovića, i za te pare platimo ovu dvojicu. i vratimo Reljića sa pozajmice, da ne brine Slaviša, da će nam faliti levi kbe. Ni za koji nam ne treba Đurđević, ali da ga dovedemo samo zato što jajare svake godine jure naše igrače, umesto gladeju svoja posla. Svake godine!
Ne sećam se jednog igrača da je bilo "Zvezda zainteresovana za...", a da sutradan nije bilo "I Partizan zainteresovan za".
Чекај волео би шпица а не треба нам Ђурђевић? Ђурђевић момчина један од најбољих шпицева Европе у свом годишту...
Ne, kažem da nam ne treba špic. Ali bih voleo da ga dovedemo, čisto da Grobosi vide kakve su jajare svake godine.
Мислим да гомиламо играче. Имамо скоро 40 играча на платном списку, а пун курац смо у дуговима.
To sam i ja rekao. Pre jedno mesec dana. I svake godine. ON 'OĆE DA IMA PO 3 IGRAČA NA SVAKOJ POZICIJI... A budući da imamo i Lazovića, Rakića, i sl. to je tačno 40 igrača. Plus oni na pozajmicama. Jebote, i posle se pitamo otkud dugovi.
Боље да не доводе мачке у џаку него да доведу још пет таквих. Ако некога доводе, нек то буде права бомба, неко ко ће сигурно допринети игри Звезде. Овако је све то питање, а нисмо баш у ситуацији да се играмо. Или нек поред ових играча које доводимо, продају једно 6-7 других, или тако нешто.
Мислим да је то доста боља опција него да уништавамо и себи касу, а и те играче.
Даље, код нас појачања иду у пакету, дакле, по два, не сећам се када је у једном тренутку само један потписао уговор. Дакле, Петковић неће доћи сам. :Д
Елем, ја имам аверзију према презимену Петковић. Можда због Илије, Душана, Николе и осталих. Једини добар Петковић је Рамбо.
Петковић је екстра презиме:
http://www.youtube.com/watch?v=rvsjaNWq-WQ
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=466#post_2494559
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/238879/Blicsportrs-Dzajic-vraca-Jagosa-Vukovica-u-Zvezdu
Шта сам рекао?
Šta se dešava sa Omegom i Arauhom?