FK Crvena Zvezda

1. Зато што нису Французи него Африканци.

2. Mogu da naprave dvije štafete za trku na 1500, sa preponama.

3. Зато што нису Французи него Африканци.

Istina. Dobro je, bar će Adi da trči 70 minuta.

4. Zato sto cemo ih jebati...Kao sto rekoh i pre prve,ako se plasimo seste ekipe iz Francuskog divljeg sampionata,onda ne moramo ni da igramo tu LE...Sutra u napad,das prvi gol,pa nek' se pitaju sta ce....

5. Ja mislim da navijači treba da unesu jednog lava na tribine, pa kad ovaj zaurliče, a oni svi nagrnu u svlačionicu, i nama službeni rezultat, 3:0. Kod nas će samo Adi da pobjegne Robiju u krilo, ali opet ostane destorica :)

6. Вама АК99 не игра како треба јер је усамљен. Роби вам форсира игру са једним централним и два бочнанападача, а АК99 добро игра кад има још једног централног. Најбољи играч вам практично тавори због тактике.

7. Најбољи играч прво да почне да прима лопту и прати игру, па после да видимо где ћемо га.

8. Упрво из горепоменутог разлога не може. Зато је и кидао у Офки и кад је прешао у Звезду, но од промене тактике прц.

9. Ma taj AK je spor, slab u duelu, nikakav tehničar i nije neki individualac. Pogledaj samo njegove golove. Sve će ti biti jasno. Protiv ovih treba da igra Mezenga, jer je životinja, a i nešto zna.

10. Ваљда ћемо сад да га се отарасимо, мада сумњам.
    Јесен ће, почиње сезона офсајда...

11. Ma mogli bi za njega dobre pare da uzmemo. Trebalo bi nekog klinca pustiti i probati sa njim. Bar malo u prvenstvu, pa možda i izleti neki talenat.

12. Ima onaj mali balavac što je skrpio 16 godina i nešto dana. Nek on igra.

13. A vide li ga kako izgleda? Kao da je iz vrtića izašao. Kapiram da je veliki talenat, ali još je slabašan. Sećam se Dekija i Perice, nekako su izgledali jače i bolje kad su bili klinci i počinjali. Šta znam. Trebalo bi Robi što više da gura tog malog, možda i bude nešto od njega.

14. Ожеговић је шпиц из омаладинске школе, не знам дал се Робију допао...

15. Ma njemu još bolje ako misle da nema pojma. Potcjene ga, a on odradi svoje. Treba da ga gura, nije ovo EPL, pa da ih šalju na pozajmice u 1. i 2. ligu, da se čeliče. Guraj ga u ligu, pa da očvrsne.

16. E čuo sam za tog Ognjena Ožegovića. I gledao sam ga na onoj katastrofi od omladinskog prvenstva u Inđiji. Nije loš uopšte. Mogao bi njega da proba. Što da ne. Treba puštati što više talentovanih klinaca. Što više da igra ovaj mali plavušan.
    Žao mi je što su džukle dopustile da Ćosić, Milanović i Đuričić odu kao klinci preko. A vanserijski talenti. Pogotovo Đuričić...

17. E, a gdje su sad ta dvojica?

18. Milanović je u Lokomotivi, a Đuričić(bio još ranije na probi u Junajtedu) je sad u Herenvenu.

19. Našim talentima je holandska liga suđena. Jebi ga, i oni preživljavaju od kupoprodaje, ali raspolažu kvalitetnijim igračima.

20. Ето, Ожеговић, Мићко, Чаушић, и Стојковић па је довољно наших из школе у првом тиму, плус и Димитријевић гоша, што је сад имао проблема здравствених па се одвојио од првог тима,али вратиће се.
    Ђорђе Деспотовић је наш играч омладинац, али не знам дал је баш прешао у Спартак или је само на позајмици. Само оних пар потеза у репрезентацији, па мислим да није слабији од Калуђеровића.