Црвено беле боје је крв у мојим венама,
само на тебе мислим и зато ноћу не спавам,
и можда треба да запитам се дал сам нормалан,
а мозга нема у глави само Звезда Црвена.
Ako je kao armijski, znači ništa. Kakav ludak onaj Tošić, trči ko konj. Svaka mu čast. Eh kad bi svi tako trčali... Juče sam gledao klipove zvezdinih evro utakmica od 95 pa na vamo, da se malo podsetim. Ovi danas bi od većine tih ekipa pukli sa po bar 5 komada...
Uh, ubija, Yeah... nisam bio protiv Javora sticajem okolnosti... zbog ovog mi je posebno krivo što je tako... volim te tekme kad je premijera novih pesama :)
Debilko,najjeftinije ti je da uhvatis bus do Grocke,pa odatle pesaka... :)
EDIT: Pesma je katastrofa...KA TA STRO FA...jNe moze da zazivi na severu,izgubice se za 2 meseca,pevace se jednom u 3 godine...Toliko dobrih smo izbacili u zadnjih 2 godine,ali je ova po meni promasaj...Plus je preforsirana u nedelju,pa mi se smucila jos vise...
refresh lol
Bijemo li Rence il' da rasturam ovo i ne da radim? :D
Mind fakovo si me ovim pitanjem. Ne kontam.
@Marko
Ako misliš na mene, citirao sam onog lika što pravi kip Karađorđa. :)
To je ziv Karadjourdje, mrtvog ne pravim!
Jel znate možda da li se organizuje neki već broj naših navijača za gostovanje?
to sam hteo i ja da pitam, jer sam nešto zaista razmišljao o odlasku tamo na dva-tri dana.
Imala je vest na mojacrvenazvezda.net o tome. Ako mislis na Ren.
Otisli su jutros navijaci za Francusku. Kazu da ce ih biti oko 2000.
A koliko znam njihov stadion nije nešto veliki, a navijači im nisu neki, tako da će tih 2000 biti sasvim dovoljno da se i tamo useru bar malo :)
Velicine je kao armijski pasnjak.
Videcemo. Imace dobru podrsku, samo nek trce svi kao Tosic, pa mogu i da izgube, bicu zadovoljan. :)
Црвено беле боје је крв у мојим венама,
само на тебе мислим и зато ноћу не спавам,
и можда треба да запитам се дал сам нормалан,
а мозга нема у глави само Звезда Црвена.
http://www.youtube.com/watch?v=am-OMPya-UQ&feature=share
Ako je kao armijski, znači ništa. Kakav ludak onaj Tošić, trči ko konj. Svaka mu čast. Eh kad bi svi tako trčali... Juče sam gledao klipove zvezdinih evro utakmica od 95 pa na vamo, da se malo podsetim. Ovi danas bi od većine tih ekipa pukli sa po bar 5 komada...
Do jaja ova nova pesma, Predrage.
Uh, ubija, Yeah... nisam bio protiv Javora sticajem okolnosti... zbog ovog mi je posebno krivo što je tako... volim te tekme kad je premijera novih pesama :)
Песма је ок али смо је певали цело друго полувреме :) А јел неко из Београда иде у Смедерево и да ли зна како најјефтиније стићи сем колима?
И јел знате у колико сати се игра?
Debilko,najjeftinije ti je da uhvatis bus do Grocke,pa odatle pesaka... :)
EDIT: Pesma je katastrofa...KA TA STRO FA...jNe moze da zazivi na severu,izgubice se za 2 meseca,pevace se jednom u 3 godine...Toliko dobrih smo izbacili u zadnjih 2 godine,ali je ova po meni promasaj...Plus je preforsirana u nedelju,pa mi se smucila jos vise...
Zašto su ovi Frančezi toliki jazavci, pa se igra u 18:30? Ne bih ni kartao šaha po toj vrućini.