FK Crvena Zvezda

1. Svidja mi se ova forica...
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/1235202_10201875388223757_159871175_n.jpg

Sutra ako ne bude 30 hiljada ljudi, treba da nas je sramota. 2 nedelje pauze, jubilej, slobodan ulaz... Ocekujem goleadu!!! Oj NINO NINO NINO!

2. Imali prenos negde?

3. Arena 1, al sutra se igra.
    Ne mogu da dočekam utakmicu...

4. Radio sam drugaru pesmu za rodjendan, pošto je stvarno fančina Zvezde, pa sam prepradio jednu lepu navijačku pesmu, nova je, koliko mi se čini.

https://www.youtube.com/watch?v=yoPoTvaqlgo

Pa kontam da nema boljeg mesta da je okačim, nego medj' Zvezdaše. Nadam se da će vam se dopasti.

5. ne igraju u ligi sampiona,vec sa donjim sremom.

6. ne igraju u ligi sampiona,vec sa donjim sremom.

Meni to kao da igraju LŠ.

Fino, fino Čaveze.

7. Super odradjeno Chaveze. Šalji onima iz RSB, možda te reklamiraju malo.

8. Meni to kao da igraju LŠ.

i najblize ligi sampiona sto ce igrati...

9. i najblize ligi sampiona sto ce igrati...

Zato se i toliko radujem.

Šalji onima iz RSB, možda te reklamiraju malo.

+3211232

10. Hvala ljudi, drago mi je da valja. Uputite me šta i gde je RSB, ja to ne poznadem. :)

11. Poslao, valjda će pročitati.

12. Bravo Čavez, jebe pesma.

Što li sam se ja prebacio da se danas igra tekma?

13. Ја не верујем овим Арапима. Каква нам је власт и колико вешто баратају и српским, а о страним језицима да и не говорим, ни најмање ме не би зачудила вест да је овај шеик заправо неки арапски ганци који је видео ментоле који се залећу на паре као муве на говна, оверио неку трафику и курчио се пред Динкићем, продао му причу како има дворове и виле, наша влада му платила авион, он дошао овде да види света, и смеје се имбецилима. Још може и да купи пола Србије на лепу реч, узме Маракану, засади кромпир и доведе краве на испашу. Кад га стегну дугови, само се пресвуче и оде да пере шајбе на углу Булевара и Кнеза Милоша.

14. znas kako.ima ona latinsaka izreka sto kaze da se slican slicnom raduje(pokupio iz boljeg zivota)...on ganci,vi ganci,super fora...

15. Јбт, кад нас купе Арапи више нећемо имати Звездино већ право Арапско пролеће.

16. Брате.... Те приче о приватизацији слушам већ 10 јебених година.... Не верујем ни у шта док не видим да је неко пазарио клуб....

17. данас 2:0 полувреме, 4:0 крај! јебемо срем, банат и бачку успут!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.