FK Crvena Zvezda

1. То јесте, приватизују нас већ 10 година и ништа, али мало зајебанције на сву нашу муку и није лоше.

2. Дођи дођи на Маракану. Очекујем бар 30 сома људи.

3. Касе игра? Ко пријеноси?

4. http://www.flashscore.com/match/nTdLASpA/#match-summary
    U sedam, dobra kvota na dvojku! Nema prenosa, mora strim da se 'vata.

5. Па преноси тај кога ћеш да ваташ, питам који канал. Арена нека вероватно?

6. Arena prenosi fala Bogu. Ja sam mislio da pitaš da l' Prva prenosi.

7. http://www.youtube.com/watch?v=Zia2SoXp4WM

Ovo je sve sto mogu da vam kazem o koreografiji i ako mozete, dodjite zbog atmosfere se necete pokajati a nadam se na ni zbog igraca..

8. А ел Прва откупила права за преносе ове сезоне?

9. јесте ваљда, чини ми се да су преносили нешто ономад, да л' с јагодином, мада можда и грешим. а прошле године је ваљда било да преносе 10 утакмица на маракани (дакле 5 отпада). и јесу слепци да не преносе ово, морам да гледам стрим, ал' 'ајде.

10. Ja mislim da je Arena uzela licencu za sve utakmice JSL.

11. Јебем ти државу ваку дабогда нас бомбардовали опет.

12. Битно је да има сваки дан тенис на РТС-у.

13. Ovo je sve sto mogu da vam kazem o koreografiji i ako mozete, dodjite zbog atmosfere se necete pokajati a nadam se na ni zbog igraca..

Pretpostavljam da će biti "ja te kresom zovem" fora za Tomu Zdra. Nego kako znaš? Možda sam Koštunica, al da pitam.

Bačje, treba da jeste, prenosili su jedno kolo, kad smo igrali kući, koliko se sećam, jer smo od 4 kola igrali 3 u gostima (Javor, Kragujevac, Kruševac), a dobili Jagodinu, i znam da sam gledao na Prvoj. Ali mislim da imaju mršav ugovor, po sistemu "AKO ARENA NE PRENOSI (AKO PRENOSI DRUGU NEKU TEKMU) ONDA PRVA MOŽE DA PRENOSI ZVEZDU KUĆI KAD IGRA", tako da je to retko, a možda ni tad.

14. 15000 zastavica, jedna od najvecih setalica ikada i parola na ogradi na koju morate da obratite paznju jer ima mnogo zanimljivih detalja..

15. Оћете опет целу текму смарати са Толетом јебем вам такву трибину?

16. Или ћете за промену певати неку песму којом се диже морал играчима?

17. Ko im jebe mater u picku. Ne zasluziju ni ime da im se spomene.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.