Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.mozzartsport.com/vesti/australijanci-odusevljeni-nikolom-petkovicem-doveli-smo-igraca-koji-je-zaustavio-balotelija
Ово говедо ће нам се вратити на лето сто посто.
lolo koji put bi to bio, četvrti? :D
Неће бити последњи.
puni kucku bre!
Kompleksas, mUrs!
Katastrofa kakve mi golove primamo.. Prvo, od svih arena, ova secka, nabijem ih na kurac. Ovaj Lazic mali cak i nije toliko los, ali kad nece-nece. Umesto da od prvog minuta vodimo, imali jos 2-3 sanse, primamo gol iz gluposti ciste...Mozemo da preokrenemo ovo, samo da se saberu u zavrsnici. Iako gotivim Milijasa, svidja mi se sto ga je izbacio, ali nikako Gogica nije trebao da stavi, vec malog Savicevica...Videcemo sta ce biti u drugom, ali mislim da dobijamo ovo, tuzan je Vozdovac, ako ga damo na vreme, metnucemo jos 2 lagano...
Što se forsira igra sa dva zadnja vezna? Nama fali još jedan napadač. Gol svakako primamo, nego nema ko da da.
јадни смо
zvezda da nema ime,bila bi 9ta na tabeli.realno...
JEBEM IM MAJKU U PICKU
мартиновић је дегенерик
PROGNOZA 67. PECNIK 79. KASALICA
dokle da nas brukateee e e e e
kup je nas
ja imam ideju da prodamo sve igrace i zaradimo 20 miliona a onda da se organizuje konkurs u kome bi navijaci bili birani da igraju za zvezdu mislim da se sigurno medju navijacima sa tribine moze naci boljih 11 nego ovi sto su
http://www.youtube.com/watch?v=aV-XAH9tK4o
valjda cemo da ostanemo u ligi...
toooooooooo
јебо мајку, ја ово више нећу да гледам
Pojeo nas Voždovac...
jebem im mamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu