FK Crvena Zvezda

1. kako sam se iznervirao
    pa to je strasno

2. Стојановића су могли да смене и после Доњег Срема, не треба нам нови пораз да би га отерали. Мада са појединим тоталним слепцима у екипи не би умели ни Мурињо, ни Гвардиола, ни Анчелоти заједно да раде. Вешовић и Милуновић, тј. сврха њиховог постојања на фудбалској сцени спада у необјашњиве појаве.

3. добро смо прошли, провукли смо се. незгодно гостовање, јебена је екипа вождовац. ТИ СИ ПРВИ ТРЕНЕР СЛАВИШААААААААА, СЛАВИШААААААА, СЛАВИШАААААААААА.

4. Šta su pevali sada na kraju kada je komentator rekao nadam se da se neće ostvariti?

5. Ništa, okrećemo se kupu, jer je nerealno očekivati da se plasman u LE ostvari preko plasmana u ligi.

6. e jebem im majku

7. CapooN
    Šta su pevali sada na kraju kada je komentator rekao nadam se da se neće ostvariti?

Па вероватно оно познато: "Добићете батине! Добићете батине!"

8. Ово су утакмице у којима је Партизан узимао титуле и то им их је доносио Иванов. Штоперчина позади, држи целу одбрану, вођа на терену, а кад не иде остатку тима деси се корнер и момчина да гол због надмоћности у скоку. Ми нити имамо ш од штоперчине, нити било кога у екипи ко је надмоћан у скоку. Велика неозбиљност је била довести 3 штопера а да ти двојица нису ни присмрдела терену а предност добијају ови идиоти јебени. Не може нико да ме убеди да су Араухо и Омега лошији од ове тројице који су у предности. Лазићу желим лепу каријеру гранд звезде док Мартиновић може слободно у неки фајт клуб, лик је огроман психо. Погледајте голове које смо примили против Д. Срема, овај данас и све шансе које је створио Вождовац. То су тако неинтелигентне реакције наше "одбране" да то не виђам ни на мечевима Шећеранца где ми играју ортаци. Али не, стручњацима није био довољан Д. Срем да промени нешто у тој усраној одбрани.

9. Опуштено, узимамо титулу. ;)

10. Želim da Bajko izvodi slobodanjke. Kada već pravimo cirkus neka bude za sve pare. Možda i ubode nešto.

11. opušteno ljudi, častili ste voždovac za nov stadion.

12. Donji Srem smo častili za 50 godina Marakane :D

13. Што је најгоре, ви ћете се наложити и за следећу текму па ћете им опет јебати мајку као и мени кад кажем да су го курац.

14. http://www.youtube.com/watch?v=Gnt-5hYpqpY&feature=youtu.be

jel ovo voždovac još ne igra na svom stadionu? koliko ja vidim ovo je obilićev

edit: ne trolujem, stvarno me zanima :D

15. ŠA JE PIČKE, KIMI VAS UČIO KAKO SE UZIMA OPREMA IGRAČIMA?

E POBIJEDILI STE UČITELJA, VI NE UZIMATE JEDNU TRAKU VEĆ KOMPLET GARNITURU!

16. Добро им гаће нису скинули.

17. Имам ја један предлог.

Да се уместо једног штопера, пошто не служи курцу, купи један ултра брз црнац који би трчао за играчима који направе грешку и тукао их по ногама. Док се не науче. Кад већ не сме да се унесе бич на терен. А уместо другог штопера убацити још једног нападача, можда онда њих тројица убаце неку лопту у гол. М?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.