FK Crvena Zvezda

1. Šamar srpskom fudbalu. Skandal do skandala u režiji stubova srpstva.

2. Jebo ja sebe, opet Zvezda izgubi, pa dokle više?

3. Otkaz Slavisi, da dodje neko ko ce da pokusa da napravi nesto od njih do kraja. Recimo, Dejvid Koperfild! :D

4. Jel vas sramota da vas Babović karindža u mozak?

5. Знате ону вашу, "године пролазе моје"? Е нешто сам размишљао, како би то био добар народњак, паисад
    Зурла, дуг тон, спори ритам, неки типа д мол или тако нешто, арапска нека скала, јен два три јен два три, па ту-ду-ка-ц...
    Пауза...
    ГоооОооОоооодинеее пролазеее мојее... Ал глас типа Ангел Димов зонфић! Ето још је и он циган, како се све лепо поклопило јбт.

6. скочимиш дошао да осоколи навијаче звезде и подсети их да колико год ниско њихов клуб пао бар никада неће бити бедни као навијачи партизана. хвала скочимише

7. e kad nas arap kupi ima da dovedemo drogbu i onda cemo da jebemo po ligi eto

8. колко ми се сере од вас што не одустајете

9. Zamisli da ispadnemo iz lige, pa bilo bi nas 50 'iljada na svakoj utakmici...

10. Čekaj, da prestanem da navijam sada? Još jače, još glasnije.

11. Престаните да смарате нас како сте ви верни и одани клубу а ми остали смо пичке које пљујемо клуб кад губи. А то што ћеш ти да се више дереш неће ништа исправити, ваљда капираш да навијачи ништа не поправљају ситуацију. Ако си заборавио шта је било пре неколико дана, погледај снимак утакмице са Доњим Сремом.

12. Trener nula, igrači možda i mogu nešto ako se proberu. Misliš da će bolje igrati ako ih pljujem na fejsu i vukajliji nego da se derem na tribini?

13. Не треба нико да им дође на трибину.

14. ne,bolje da ih podrzis dok gube...tako 7 godina...

15. Jebiga, jednom će osvojiti.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.