FK Crvena Zvezda

1. brate,ja mislim da nece.toliko su zaglibili da tesko da ce osvojiti u narednim godinama.treba sada da se pocne sa resavanjem problema,pa da u narednom periodu nesto urade.bice kao i svake godine.dobice zvezda neki derbi,primace se na 4-5 bodova,gaji ce nadu,onda ce da popuse od sevojna.svake godine isto.

2. Rekao sam još pre ne znam koliko strana, postajemo Hajduk. Više se neće ni očekivati titula.
    Treba ih bojkotovati dok ne zasluže. Razumem ja tebe Kapune, ali mi je prekipelo. Nagledao sam se svega, bio na tribini i kad smo bili treći al' jebem mu majku što je dosta dosta je. Da sačuvam ovo malo živaca dok sam još mlad.

3. Или ћемо се угасити или ће нас купити неко, треће нема.

4. Изгледа да ће Милован Рајевац бити нови тренер...

5. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=23&nav_id=756743
    Ja navijam za povratak fortune na naše fudbalske terene.Nema ko da daje smešne izjave otkad je Vermez otišao!

6. Једино да игра Пижон, џаба нам и Фергусон на клупи са оваквим пањевима.

7. sa zonpijem zvezda bila prva na tabeli,pa ste ga oteriali i dobili kurac.mada,zonpi je idot,tako da je to mozda i sreca,a mozda i nije.dokaz da svako moze da bude trener u nasoj ligi.

8. Hahahahah kakvo blamiranje komplet kluba :D

9. Скочко ко ти је тај на краватару?

10. Ne skreći sa teme, za to imaš PP.

SRA-MO-TA!

11. Skocimise prosvetli naaaas, ti si nasa Zvezda vodiljaa, ooo maadjijoooo!

Ako dodje Zonpi, onda i ja tvrdim da smo dotakli dno dna. Ako dodje Rajevac, to ce opet biti odlaganja neizbeznog, a to je privatizacija. Sve u svemu, u govnima smo, ali nas boli tuki!

12. МА СЛАВОЉУБ МУСЛИН! Под условом да врати имењака туторића. куку, кад би онај сад био златан у одбрани. дркам се, који црни муслин, ПИЖОН ЈЕ ЦАР. Нису га из ирачког фудбалског савеза избацили што ништа није знао, него што је јебав'о све редом оне њи'ове жене и терао их и фереџе да скидају. а све му долазиле на врата у ирачку стару пазову да дају пичке, то је за њих био "женски свети рат", јебига, пижон је то. ЦАР МАЂИЈОНИЧАР.

едит: или је тренирао иран? исти курац, углавном је доминир'о к'о у темишвару.

13. Ма са овим балванима не би ни Гвардиола успео нешто да уради. У сваком случају, боље Рајевац, него Пижон.

14. Под условом да врати имењака туторића

Tutorić se ne zove Slavoljub, to je bio Đorđević kapiten.

15. Жонпи, Тутора и Психољуб и ето нас у другој лиги следеће сезоне.

16. хаха, дабоме, ђорђе. а јебежга, исти балвани, погреши човек, хехе.

ПИЖОН ШАМПИОН ЈЕБАЋЕ ВАС СНАЖНО ОН!

17. Идите на сплавове, ја би примјенио исти обичај ко и пре 7-8 година. Полупајте им аута, станове и тако. Сви живе од рекета на сплавовима, чим видите играча уби пичку у њему, неће више никад доћи јебем ли му мајку. Па ја бих без једног плућног крила радио више него они, макар би у првих 15 минута сломио ногу некоме па отишао на носилима. Више је претрчаo фрајер који је водио навијање да анимира масу него играчии (извор делије.нет)

18. doce kosan...on radi za rakiju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.