U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Cinjenica je da ih je spasio u 5 tekmi ove sezone... On ce biti najveci problem na derbiju. Sto se tice ostalih, ne brinem se, mada koliko nam je losa odbrana, bice svacega. Ali opet, ako ne mozemo da prodjemo njihovu takodje, nazovi odbranu, onda i treba da zavrsimo cetvrti na tabeli. Bilo bi lepo da smo dobili u Nisu, i kad bih smo ih karali u derbiju, onda bi sva govna koja kod njih preljevaju izasla na videlo... Ovako cemo morati da cekamo jos metar dana...
Енеми, јбг, лапсус. Ја све гледам резултате од краја осамдесетих па до данас, Звезда је у последњих 25-30 година година ретко губила бодове у Нишу, било је неколико ремија, не памтим кад је Раднички последњи пут победио Звезду у првенству. Победио је у 1/8 финала Купа, у сезони 1994/95 са 2:0, али је у реваншу било 4:0 за Звезду. Баш ћу да одем једног Звездиног форума, има резултата из свих сезона, да проверим.
Прошле сезоне, било је 2:1.
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=522#post_2579342
лоло
Јао да! Сад сам се сетио. Играли смо у оним ружним Леђеа дресовима, само тада смо носили плаву гарнитуру, исти спонзор и иста боја к'о тзв. репрезентација Косова. Глупи Лукић и усрана Леђеа! Онда кад су се наши свађали у зауставном времену са онима што скупљају лопте јер нам минут и по нису бацили ниједну. Тад је Партизан побегао на +11 па смо почели после да их стижемо.
И Микић је рекао сакупљачу: "Дај ми лопту, магЛупе неопевани!"
А овај безобразник њему одговорио: "Пуши курац, глупандеру!"
:)))))))))))))))))))
Лололо, па та утакмица се играла марта када је Лукић увелико ладио јајца у Сопоту. Ћути си боље :)
Ма Лукић је пред почетак прошле сезоне потписао уговор са Леђеом, а не Џајић. Толико је био квалитетан уговор да смо у другом делу сезоне скупљали дресове из свих продавница јер су ови из Леђее престали да нам шаљу договорену количину опреме још у новембру.
http://m.mondo.rs/cs/a627879/Sport/Fudbal/Bekvalac-Remi-sa-prvakom-sveta-nije-sramota.html
Хахахаха и Баклавац нас товари.
Jebote svi vas zajebavaju, a mene napusavate.
Ал' брате, ти ниси Драгољуб.
Pa nisam ni jevrejin, a njihovo tovarenje ste progutali pomirljivim tonovima. Da ste dosledni, Hitlera setalicu na tribinu.
Brate i vi ste kiksnuli pa ti opet kod nas blejiš. Kada kod vas u klubu sredite probleme, pređite kod nas da se pravite pametni.
Noćas sanjao ovog Mihajlovića, ne znam zašto i sad čitam da će igrati danas. lol
http://www.mozzartsport.com/vesti/spremni-za-bejbi-zvezdu-crvenobela-deca-u-kragujevcu-kupuju-dres-prve-postave/64102
Кад се игра ово и преноси ли неко? Мазохиста сам.
Arena sport 1, u 19h! Laganih 2:0 za crvene!
Не. Добићемо. Пашће судијска компензација за поништен гол у Нишу.
Pa ja sam i mislio za nas 2:0... :D
која комедија, овога ће да замене јер немају други дрес, зонски бранимо напад радничког (зона је пет играча око једног, нема где да протури лопту, ако је протури случајно, е онда јебига!). мада је могао да да црвени оном слепцу за лакат коиспичке. хаха, види, и пенале ће да нам поклањају. ако!
штасамреко