U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Одјеби, бре, ретарду!
"буааааааааааааааа, па то је неправдааааааааааа"!
едит: заборавио сам да се кезим к'о болесник:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nije neka igra, jer su igrači bili mislima u derbiju. Bitna je pobjeda.
Jebem im krvavu majku nesposobnu.
Ja mislimd a će na derbiju biti makar 6 golova, kakve su nam odbrane
Чекај, ај нек ми неко објасни како смо могли две утакмице заредом да играмо са истим тимом? о.О
И пошто смо их победили данас, колко нам треба да стигнемо партизан сад?
Pobijedimo u derbiju, pa smo ih prestigli za 4 boda.
Ово је куп, рођени.
KUP EVROPSKIH ŠAMPONA
Koliko je jadno što moramo i u kupa da izvedemo 2/3 igrača koji će igrati Derbi. I Ninković bi igrao da mu onaj musla nije razbio glavu.
Bitno je da smo uzeli tri boda!
Ova tri boda su nam veoma važna u trci za titulu!
Moramo nekako Evropu da izborimo, pa što da ne preko kupa.
Izmene Seje Kalaća mi ulivaju poverenje pred težak nastavak duge sezone i ritma sreda subota koji nas očekuje zbog bitnih mečeva u kupu maršala tita.
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/5266-legenda-fudbala-zeli-na-klupu-crvene-zvezde.html
Ваистину Стоичков! :КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП:
Posle kurvata bugarin sledeći je turčin garant lolo
Fatih Terim za trenera lolo
E ovde cu da podelim, posto samo vas interesuje, da ne idem na temu podeli sa vukajlijasima..
Juce se vracam sa faxa, oko 10 ujutru.. Prelazim ulicu , kad iz busa izlazi pun kurac nekih retarda u plavo-crvenoj kombinaciji.. Kad vidim ja da imaju na tresama grb zvezde. ja pomislim neke mladje kategodije, kad ono prepoznam Mrdju i Milijasa..
Ladno idu 47-icom do banjicke sume na trening. I svi momci onako u grupi, samo se crnci odvojili , njih trojica onako cute i hodaju, a Slavisa sa jos nekim matorcem onako stavio ruke u dzepove ko kloja i neki zamisljeni pogled. Hteo da ih slikam,al reko dovoljno je tuzna scena i bez toga.
Nije da podjebavam,al ono mi je delovalo ko ekipa Dunavca a ne Zvezde jbt.
Газимудо, боље и нису заслужили.
Хахаха, не сери, јеботе. Отпала ти рука што ниси сликао.
A brate dobar sam coek, vec sam video da se mrdja smorio sto sam se krivio od smeha sa druge strane ulice :D