FK Crvena Zvezda

1. Možda da prodate ime i grb čoviću čuo sam da planira da totalno opljačka decu sa kosova sad kad dođe do apsolutne vlasti biće i za fudbal keša.

2. Tekma za zaborav. Cim se videlo da Lazovic ne moze da prodje iz tri puta, odmah mucenje. Penal sam odgledao vise puta, i dalje ne znam sta da mislim. Sta god, osim ako covek ne udari kopackom u glavu lika, svi ce da pricaju da nije bio. Drago mi je da nismo dobili tim penalom tekmu, jer kad vidim ove smrdljive ekipe koje dodju i parkiraju bus od prvog minuta, valjaju se po terenu, njih i treba jebati jednim golom izmedju 75og i 90og, da se ponadaju da mogu da izdrze. Jebote, Mijailovic napuca lika kod auta, on pada van auta, i vraca se kotrljajuci u teren. Pa da li je realno? U svakom slucaju, pobeda je bitna, pa makar je i Kasalica doneo. Nabijem ga na kurac. Svaku tekmu da dobijemo po 1-0 do kraja, ja prezadovoljan.

Slavisa Murinjo, stavio Pecnika k'o ovaj Eto'a protiv Barse.

I nije mi jasno zasto Milijas ne sutira penale, za repku je sutirao jebemmumater, Ninkovic vec drugi put masi. Ali kapiram da hoce da mu nabiju samopouzdanje. Nije igrao na nivou, ali je tri puta minimum izbacio opet Mijailovica ili nekog drugog samog da moze da centrira, e sad to sto je ovaj bog i batina tamo, to je druga stvar, pa se proserava.

3. Честитам титулу.

4. Fala, više sreće za 4 godine

5. Не може нама ни Вучић да помогне.

6. Задржите титулу само не пуштајте Лазовића са ланца :(

7. ko su drugi i cetvrti?sa leva ka desno

8. Drugog ni ja ne prepoznajem, četvrti je Najdoski.

9. Vi stvarno ne prepoznajete drugog lika?

10. Чек трећи је ваљда Белодедић, а други?

11. "Njih trojica su se fotografisala u Skoplju zajedno sa jednim navijačem Zvezde, koji drži natpis: "Čekamo titulu" i tako su se pridružili akciji koja je zaludela društvene mreže, preko kojih navijači večitog rivala poručuju: "Ne damo titulu"."

12. Pretpostavio sam da je neki rendom lik, ali opet...

13. Vi stvarno ne prepoznajete drugog lika?

Значи то си ти.

14. Кол'ко овај Цоа воли да једе говна, то је страшно. :Д

15. ironija
    kate grobari prozivaju za nameštanje

16. Pa dobro, realno samo Marakana ispunjava sve uslove za igru u nasoj ligi....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.