Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa ima ona manja ograda koja je nakrivljena prema tribini kao naša ona na marakani,tu stanu,a naslone se na onu veću....Buksna kako si stigao u Smederevo?
може опуштено на ту ограду, не брините се :D
http://sportal.rs/news.php?id=57750&c=22892
Ako nasi slepci iz uprave, a i ovi igraci, ne iskoriste sto je Partizan u govnima, treba svi kolektivno da se obesimo.
Dobre bekove ima Senta...Farkaš i Kakaš...
lolo
сад да их јебемо, док се распадају!!
очо станојевић, очо крстајић, кројача ће навијачи да јебу нонстоп док не оде, игра им је распад, као и играчки кадар... има наде за ову сезону!
A kod nas je bolje?
добро, то да је цео српски фудбал у распаду, то не могу да оповргнем, скроз се слажем.
па ено, чак је и пижон, непоправљиви оптимиста рекао да су ирци фаворити. еј, ирци!
едит: што рече целт једном, победиће нас ирци што за фудбал мисле да је женска верзија рагбија са поквареном лоптом :)
Nemoj da me podsjećaš na to. U početku sam ga podržavao i nisam ga pljuvao. Ne pljujem ga ni sada, ali nije on baš za selektora. Nek da ostavku, dok još ima šanse da odemo na to evropsko. Ne može Sj.Irska da bude favorit sa nama. Ne može, pa da jebe rak raka.
Evo, čestitam Ciganima titulu, zvanično ste je osvojili danas.
туга је овај српски фудбал (јесте звездина тема, али ово је... јебига). партизан још увек води бјековић (јеботе, ја сам тек пре неки дан видео да онај ђурић не зна ни да прича јебено), савез нам води толе (а после њега ће опет он, као бјека, но добро). и боље дрво да поставе уместо селектора. и то неко тање. оно, мајку му, удариће га ветар, пашће ка супарничкој страни, па можда ови наши помисле да треба да нападну. сигурно је већа корист од пижона.
да се вратимо звезди... сад већ мислим да нам стварно расту шансе за титулу... ред је да се освоји, и то доминантно.
Mislim da ni jedni ni drugi nisu odavno imali kilavije igrače.
Doso je i taj dan, umro je Partizan!
Rano je još govoriti o tome da su Partizanu krenula kola nizbrdo, videćemo već šta će biti, ali mene to iskreno ni ne zanima, jer hoću jaku Zvezdu, koja će osvojiti titulu kakav god da je Partizan.
Ово је туга, срамота и брука. Има једна наша
Фудбалски савез стрпати у кавез, на на на на на на на нан
LOLOLOLOLOLO!!!
http://www.dodaj.rs/f/a/kO/2JkOXGYl/untitled.png
Ко ли је писао :)))
Nisam ja, majkemi. Neki revoltirani grobar sigurno.
Hahahaha! "Zoran Milinković (Serbian Cyrillic: Зopaн Mилинковић ; born 18 July 1968 in Belgrade) is a great piece of shit who's appointed by Djura Mutavi as FK Partizan coach...." Al se neko gadno iznervirao. :)
Tužno zaista, ne pamtim kad je jedan tim osvojio titulu a da ovaj drugi nije bio u teškom kurcu.