FK Crvena Zvezda

1. otišo si borise
    ostala je tuga
    uvek će te v o lt e i
    d isl e k s i č ar is a j u ga

2. I to što kažeš

3. Mislim da je u Partizanu jednostavno došlo do smene generacija. Otišao je Tadić,

Nismo mi isti niti u istom košu. Nama niko nije trebao i taj peder i njegovi ministri su išli kod vas i dozvoljavali vam da kradete, samo što vam niko nije dozvolio da ovoliko kradete kao što vam vaši idoli Ćoki i Pičkousti. Samo vi izmišljajte to za Tadića da u vašim iskompleksiranim glavicama nađete opravdanje za ovo sami pred sobom.

4. Sta li je ona radila kad ste igrali protiv Njukasla?

http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2011/08/jelena-karleusa2.jpg
    Verovatno isto što i ova

5. Nismo mi isti niti u istom košu. Nama niko nije trebao i taj peder i njegovi ministri su išli kod vas i dozvoljavali vam da kradete, samo što vam niko nije dozvolio da ovoliko kradete kao što vam vaši idoli Ćoki i Pičkousti. Samo vi izmišljajte to za Tadića da u vašim iskompleksiranim glavicama nađete opravdanje za ovo sami pred sobom.

Nikad ne zaboravi ko ti je bijo đed!

6. palim dresove zvezde na đurđevdan aleo leo le

7. Meni barem preci imaju sta da pricaju o uspesima zvezde. Vama je najveci uspeh u istoriji sto je Tito slavio rodjendan na JNA.

8. Pa mogu preci, to si lepo rekao.

9. Archbishop Lazarus
    palim dresove zvezde na đurđevdan aleo leo le

A JA NIIIISAM SONOM KOJU VOLIIIIIIIIM!

10. Djoni, zašto misliš da neke od nas mlađih boli to što nismo lično doživeli Bari?

11. Na marakanu dosla je ona
    Ta banjicka drolja crvenkapa
    Svrsili joj svi u usta cigani...

12. Nama niko nije trebao

Ako neko ko nema istoriju šizofrenije u porodici, veruje da se u ovom govnjivom kurtonu izvađenom iz dupeta ovog naroda koji zovemo republika Srbija može BILO ŠTA (uspešno) uraditi bez političke zaleđine i podrške, onda imam petnest hektara obradive zemlje u Narniji koje mogu vrlo povoljno da mu prodam.

13. I piši kurac rade i puši kurac rade i puši kurac rade ,rade rade.

14. Rasni, ideš na proslavu titule u NS?

15. U zabrani sam. Jok.

16. ja sam rasan
    I piši kurac rade i puši kurac rade i puši kurac rade ,rade rade.

Što bre ja jebem te usta, ja sam domaći ovde.

17. Hah, kakvoj zabrani, šta si zgrešio?

18. POZDRAV BRAĆO CIGANI
    SVI SMO MI ISTI SAMO NAS BOJE DELE!!!!1

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.