FK Crvena Zvezda

1. Nikola!
    А што не одеш доле да га браниш кад ти је толико свето?

Sympathy Chan

Jaka pesmaja.

2. овакви клубови треба да се врате кући са бар три гола минуса. а оно курац... делимо бодове редом.

Razočarao si me Coa, lokalni nepatrijoto!

3. Da se ne otvara nova tema: TRPIŠI GROBLJE U ODBOJKI !

ps: Ja sam za to da se objedini KK i FK tema i stavi naziv SD Crvena Zvezda.

4. Ja sam za to da se objedino KK i FK tema i stavi naziv SD Crvena Zvezda.

Подржавам!

5. Ja sam za to da se ugasimo u svakom sportu osim u odbojci, atletici i tenisu jer se u svakom ostalom brukamo poslednjih 20 godina.

6. TRPIŠI GROBLJE U ODBOJKI !

Onaj nas igrac Pajic (devetka) je rodjak mog cimera.

7. Ja sam za to da se ugasimo u svakom sportu osim u odbojci, atletici i tenisu jer se u svakom ostalom brukamo poslednjih 20 godina.

Е јебига сад... Па где је ту онај наш ''Звездашки инат'' да кад је најтеже ми устанемо и вратимо се тамо где припадамо... Полако, доћи ће све на своје...

Onaj nas igrac Pajic (devetka) je rodjak mog cimera.

Опааааа... Са'ћу да се хвалим по крају како знам лика на Вукајлији и кога тршим у Хегзболу који има цимера који је рођак онаог нашег Пајића... ОПАААААААААААА

8. Е јебига сад... Па где је ту онај наш ''Звездашки инат'' да кад је најтеже ми устанемо и вратимо се тамо где припадамо... Полако, доћи ће све на своје...

Zajebavam se, doci ce sve na svoje mesto. Valjda.

Опааааа... Са'ћу да се хвалим по крају како знам лика на Вукајлији и кога тршим у Хегзболу који има цимера који је рођак онаог нашег Пајића... ОПАААААААААААА

Hvali se i da je Zeljko Obradovic skolski drug moga caleta. FAK JEA!!1
    Sto se tice hegzbola, ja te zovem sto puta na pvt, ti picko ne odgovaras.

9. Sto se tice hegzbola, ja te zovem sto puta na pvt, ti picko ne odgovaras.

АЈДЕ, ПИЧКО !

10. Ne mogu sad, idem da jedem, ocu da se onesvestim.

11. е јебемумиша, онда играмо за викенд... ;)

12. Опааааа , имате и музичку секцију , трололо http://www.youtube.com/watch?v=mjjbGIacDfg&feature=related

13. Obično ne komentarišem na "ciganskim" temama al ovo moram!
    BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
    LAKI MAJSTORE GDE GA ISKOPA!

14. Голади, кад сте већ ту гледајте и учите, можда и научите http://www.youtube.com/watch?v=91dnu9KQ7ZQ

15. Penzioner
    Obično ne komentarišem na "ciganskim" temama al ovo moram!
    BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
    LAKI MAJSTORE GDE GA ISKOPA!

Prošlo je 5 minuta od kad je Laki postavio klip, a ti si već iskomentarisao. 'Nači, baš te interesuje šta piše na našoj temi.

A pesma jebe. OPAAAAAAAAAAAA

16. U pravu si , zaintrigiralo me JER SAM VIDEO DA JE LAKI(grobar) PISAO, a pa reko da vidim s kim je od vas u duel ušo...

17. Пушите сви говна, свађајте се негдје друго :)
    http://www.8livetv.com/tv.php?channel=193
    Ево вам линк гледајте, губимо 1-0

18. Овај ферцера екстра само је мали

19. I ja gledam na bulgarskom, malko mi secka, ali je mnogo bolje nego naš. Naš piči par sekundi i stane.

EDIT: Lolčina ! Na našem strimu još uvek 22. minut.