Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pošto se kupuje karta posebno za tekmu, posebno za koncert, izgleda da sezonske karte ipak važe. Znači, ja samo za cert kupujem, ako idem.
Tako je.
kulj, fulj
Mislim da ovo nikako nije tacno...Kako ce onda da kontrolisu ljude koje udju na tekmu na sever? Sta ce da ih izbace,pa opet da ih ubace? Jer nece svi ostati...Karte su koliko ja znam,a prilicno dobro sam upucen, 500 din,i vaze za tekmu i koncert...
Ne, postoje karte posebno za tekmu, posebno za koncert. Ako nemaš obe karte, ne možeš da uđeš. A ja imam kartu za tekmu, sezonsku, samo kupim ovu za koncert. Nema šta da me kontrolišu, svejedno moram da pokažem obe karte na ulasku.
Ne vaze sezonske, ako oces da udjes na stadion izvadis jednu zelenu.
ne kapiras me. Tj tebi ne treba karta za tekmu,ako imas kartu za koncert,jer je ona 500 din i u nju je uracunata i cena karte i koncert. jer tako kako ti pricas,prodaju dve vrste karata u isto vreme,sto je nebuloza. Mozda mislis na to da ti imas propusnicu,pa kupujes kartu od 500 din za koncert(sto je ustvari ujedno i ulaznica)..'
Ma zasto bi davali dve vrste karata? Kako ce oni da kontrolisu da ja udjem sa sezonskom kartom na sever,odgledam utakmicu,i odem kuci...polovina ce im ostati na koncertu. Znaci da je u prodaju pustena karta po ceni do 500 din,koja vazi za tekmu i koncert,i sezonske karte NE VAZE,jer se tako radilo poslednjih par godina,i ne vidim zasto bi se to menjalo...
Ja i dalje mislim da se ti i ja ne razumemo,ali moja prica je mnogo logicnija,nego da postoje 2 vrste ulaznica. Mislim kako meni neko moze da zabrani da udjem da gledam tekmu,ako imam kartu za utakmicu? Ali opet,kako onda on moze da zna da ja necu ostati na koncertu.... Ne znam gde si to procitao ili cuo,ali ne verujem da se tako radi...
EDIT:
U pravu si ti.... Kakvi jebeni moroni...Sad neko ko nece na koncert,a hoce na sever,ne moze da udje. Onda bolje da su stavili 500 din kao i ranije,za sve tribine...pa ko hoce da dodje,on dodje,i ostane na koncertu.....Debilizam...
Muka me uhvati kad gledam ovakvu utakmicu. Jos sam dao 350 kinti da gledam na zvezdatv.rs jer ne mogu da nadjem link da valja.
Nabi ga Dare, hvala Bogu. A taman sam pomislio da cemo da izgubimo sa obzirom kako smo igrali.
набијем их на курац да их набијем на курац...
Мамицу им јебем ону одвратну. Нису се извукли. Ко их јебе кад играју на гол разлике, слепци.. Кад би једном у животу дали 2 гола, можда не би било нервозе..
Igraju k'o idioti.
Сад молимо Бога да Партизан одигра нерешено или изгуби... мука ми је више од тога...
Jeb'o mater. A ja kontao da bežim kad je počela tuča, prešli sa jedne strane tribina, skroz do mene ovamo, svi krenuli da beže, otišlo je bar 200 ljudi sa stadiona. I ja se ukenjao, mislio neka veća frka, ono 2 indijanca jebena. Bolje da sam otišao.
Kakva tuca?
играли су као пичке.
кацам вид'о да је убацио ковачевића уместо евандра (на страну то што евандро није показао пуно), и самим тим се определио за то да чува резултат, померивши димитријевића напред, а онда избацио малог чаву и убацио мијаиловића (чини ми се) као другог задњег везног, тер'о сам све у курац. и ако смо примили гол, кацмо сисурде једне. не ми, као навијачи, него тренер и играчи. овакви клубови треба да се врате кући са бар три гола минуса. а оно курац... делимо бодове редом.
Kakva tuca?
Ne znam, neki indijanci se pobili. Krenuli tamo od istoka i došli do zapada. 5 minuta, ako ne i više, nije se smirilo stanje.
ШИПТАРСКА ЈЕ ГАМАД УСТАЛА....
http://www.youtube.com/watch?v=fdi-ClymvCc
DA BI KOSOVO NAM UZELA !
Jaka pesmaja.