Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nazalost nece. Zbog ovih debila iz fssa opet se igra na Veliku subotu i to bas gostovanje njima.
Ma i da se ne igra na Veliku subotu opet ne bi bilo ništa, za to bi se pobrinuo čika Ivica.
Jao ljudi moji, koliko mi se sere od tih lažnih pravoslavaca, pa to je čudo jedno! Zamisli ti skotine koje se sete Boga i pravoslavlja posle svakodnevnog upražnjavanja raznih smrtnih grehova, i to ne onih fazon ne preteruj u jelu i piću. Kao oni neće da gostuji na Veliku subotu! Ma šta mi napriča?! Ja nisam nikakav vernik i svakako poštujem svačiju veru, ali da ti budeš tolika licemerčina i govno od čoveka, e to je stvarno nešto posebno!
Пази нико од њих није верник, али не треба да се ради било шта на такав велики празник а камоли игра дерби. Није фер. Кад бојкотује цијела лига сем Санџака нек не бојкотују гробари. Исте су вјере.
Tu se slažem u potpunosti, ali ovoj prokletoj državi ništa nije sveto. Ne smeta meni, kao što ti rekoh, ali stvarno nije u redu. A za ove idiote ti kažem da su šatro vernici. Zamisli ti idiote koji ako ne svaki, onda sigurno svaki drugi dan upadnu u neku tuču, nekoga izbodu itd. a kao 'vamo su neki vernici! M'rš bre u pičku materinu, licimuri!
Дај није ни трибина више оно што је била :)
500 таквих и дјеца. Фирмаше воде дјеца од 17 година :) распад
@ Akisiki: sti taj sto je bio na sipci?
Taj idiot koji je zabo dve baklje za bakljadu drugog korea. Nadam se da me razumes ako si bio.
55 minut 0:0 ZASTO?!!!!!!!
Daj bre koji kurac, zasto jos nije pao gol ??-.-
Golman nam dobio crveni, Li Adi brani.
весић (шкк?) црвени картон, 75. минут. ако. мајку им јебем да им не јебем ону плаћеничку.
едит: аха, сконт'о. весић нам је голман, и заб'о црвени, а просинечки извршио три измене. и ли ади је на голу, лололо
ако одбрани који пенал, биће зло
(јао, јеботе, пенали са банатом. наопако и зло. )
хахаха ма завера цоа
пенал за звезду у деведес'десетом!!
едит: у последњи час.
едит2: гробари, полако, да видимо снимак па да се онда прича је ли намештено или није. полако.
Loooooool, 'ladno dadoše gol. :)
ajmoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LI ADI LI ADI LI ADI
95' minut iz penala 1:0!!!!!
То је та регуларност
џанки, погледај мој едит у последњем посту, а онда одјебатив са теме, имаш тамо ону везану за гробље.
Е то се и мени скоро десило, пикам ја са минхен 1860 менаџера ал 2007 матори, и прођем ја у прву лигу лаганини, ауе и кобленз мале рибе за мене, и као прва лига ово оно довео лукаса нила, блеја све до јаја, победа пораз ово оно и налетим ти ја на Бајерн. Е градски дерби, атмосфера до јаја, сви узбуђени ово оно, мени наложени играчи оће да кидају, и Швајнштајгер направи туфутед фаул са леђа у 3. минуту. И судија довати црвени и каже "ај полако напоље, брзо!!" и ја целу текму играча више, бајерн добио са 1:0 однос шутева у оквир гола, 13:1 за Бајерн. А мого сам да добијем. Тако и сад, звездици се свира пенал у 95. не интересује ме да ли је намештена текма ил није, реално, само се ово много често дешава ллоло
НАПРЕД ПАРТИЗАНЕ!!
Najbitnije je da je kod vas sve regularno. Ništa bitnije od toga nema. Najgore je što su i jedni i drugi jad i beda. Da bar vi valjate kad vas toliko forsiraju nego ni to.