FK Crvena Zvezda

1. Tito skuvao svinjsku

Престани да спемујеш већ једном.

2. Гробари, је л се цело ваше навијање своди на љубав према Партизану или мржњу према Звезди? Дајте ексулирајте, ко је мого намештао је и намештаће се још дуго, нажалост.
    Неке чарке су ок, ал немојте зајебавати 5 минута после текме, фино није. Видите како је Курајбер културно коментарисао. :)

3. Pojede mi ceo jebeni post! Jebem ti sajt da ti jebem sajt. PU!

4. Čekaj, brate, ti meni ne vjeruješ da sam bio na tekmi i optužuješ me za spem?

Znači, zajebi, nisi normalan, majke mi...

5. Sto si dosao na podforum ako ces da podjebavas? Imas grobarske pa tamo provociraj

6. Akisiki lozi me da si ti taj sa slike, reci da me lozis, reci mi?

7. АУ СИНОВИ КОЛКО СТЕ ПУКЛИ АХАХАХ БАНАТАТАТАРАТАТАТА
    Ја мислио ми лоши лоло

8. Decxko, secate li se Timoka? lololo
    Ono je bilo do jaja.

9. девојке, данас сада и овде - ви сте труба.

10. Ma ajde te grobari molim vas ne jeđite govna. Celu prošlu sezonu potradala (Finale Kupa i još mnoge) i sad mi vi nešto pričate. A ne sećate se kad je vama sudija produžavao po 5 i više minuta, tad se niste bunili? Kad pogledam vi više mrzite Zvezdu nego što volite partizan.

Inače je sramota odigrati sa 2. ligašem 1:0 i to dati gol iz penala u 95. min. Biće bolje nadam se.

11. HAHAHAHAH

TOLE NAMJESTIO!
    Nego, jeste li slušali onu novu stvar od Ljube Aličića, nešto tipa - s kišom mislim na nas dvoje, znači odlična stvar!

A sad ozbiljno, bez zajebancija, sa neutralne strane:

Ovdje je CZ strahovito pogurana, ovaj penal je u najmanju ruku sumnjiv, u najmanju, nema boljeg snimka, ugla, ne može se vidjeti, mada sve vuče na napucanu loptu, no sad to nije bitno, desilo se i jebiga. Ono što vas treba brinuti je igra. Ako ovakvim pristupom Robi misli osvojiti prvenstvo - zajebo se, dečko, al strahovito. Iz dana u dan sve više sumnjam u tog Robija. Nevjerovatne oscilacije u igri, iz utakmice u utakmicu. 15 minuta strašne igre onda 20 minuta trećeligaške igre. Nešto strašno ne štima u vašem timu. Sreća pa je kompletna liga takva - kad ne možeš ti pogura te sudija, ili imaš domaćinstvo u gostima, kada ti se sklanjaju i slično.
    Zato Vojvodinu izbaci osmoligaš iz Lihtenštajna, zato Partizan ne može dati gol Genku, Šamroku i sličnim, zato CZ muku muči sa tamo nekim Ventspilsom, a rasklopi je gomila crnaca bez talenta al' mogu i hoće istrčati po 10 km po utakmici bez po muke.

12. Lik pokusava da troluje, al je sam sebe na kraju ujebao time sto je napisao ovoliki post.

13. I da, šta serete i jedni i drugi?

VIŠE MRZITE PARTIZAN/ZVEZDU NEGO ŠTO VOLITE ZVEZDU/PARTIZAN?

Dokle više da glumite idiote sa tim prepucavanjima? Kom maloumniku može pasti na pamet da se više mrzi drugi klub nego što se voli svoj? (jes da sam sreo jednog idiota koji više mrzi PFC nego što voli CZ i javno se time ponosi al' ne shvatam takve kretene za neke repere ičega bitnog)

Aj odrastite.

NAPRIJED ŽELJO, VOLIMO TE MI!
    TEŠKA STOKA - ZMIJE POSKOCI!

14. Tuga od utakmice... Ne znam da li je bio penal ili ne. Nije ni bitno sad. Valjda će Robi da im nalupa par vaspitnih. Samo da ne puste Lazovića na zimu da ode. Dolaze Kostić i Mladenović, nadam se da će od njih biti nešto po toj levoj strani gde Borha ore...

15. Šta je sa mozgom jebote?

16. ne mislim na tebe Gusti Soče nego na ''komšije''... ;)

17. Ја бих замолијо људе који навијају за звезду да ми само кажу у ком минуту је ПОСТИГНУТ ГОЛ, не свиран пенал, и колико је минута продужио судија утакмицу? Да упростим, онда кад је подиго таблу, колико је минута писало на њој?

18. Ja kontam da su se ovi grobari usrali i ovako lose Zvezde, jer odjednom oni pricaju o nekim penalima i 96. minutu, svi znamo ko je po tome poznat... Kaze covek mirise na napucanu loptu!?!?! Je l si ti svestan da je to pravilo ukinuto godinama unazad, postoji samo namerna igra rukom, i nenamerna, jedno ti je kad igrac drzi ruke u prirodnom polozaju, a drugo kada to ne radi... U momentu u kom lik iz Banata krece da izblokira Lazovica, ako se ne varam, njegove OBE ruke su u vazduhu, sto svakako nije prirodan polozaj iz te pozicije! Ne razumem sta ovde nije u redu, najmanje 3 minuta je trajalo sranje oko zamene golmana, jos dodajte tome 3 izmene u Zvezdi, i jos koja u Banatu... A u poslednjim trenucima meca, igrac Banata leze na travu posle povrede, i njemu se tu ukazjue pomoc nekih pola minuta, minut, i to je ta poslednja akcija! Ko nije slusao radio prenos, ili bio na utakmici nema sta da prica! Grobari napustite objekat!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.