FK Crvena Zvezda

1. Ma znam slepi :) Samo konstatujen naša nova pojačanja :)

2. Ma dolaze Božić, Salata, Dragutinović, a možda i Vidić jer nije zadovoljan statusom u Mančesteru ili Stankela jer mu ističe ugovor... hahah... ma biće kao i letos... mnogo priče, a ništa konkretno neće biti urađeno...

3. зашто мени нико није одговоријо на питање кад је дат гол а колико је судија продужио меч?

4. Čini mi se da je zvanično gol postignut u devedešestom minutu (po glodarima 127. minut), a koliko je produžena tekma stvarno ne znam...

5. Moj cimer tek posle minut skonto da prica lik na engleskom, a ja koma!
    http://www.youtube.com/watch?v=-cPbHxQY52Y

6. e l si ti svestan da je to pravilo ukinuto godinama unazad, postoji samo namerna igra rukom, i nenamerna, jedno ti je kad igrac drzi ruke u prirodnom polozaju, a drugo kada to ne radi...

Hahaha, jel matere ti, namjerno i nenamjerno veliš?
    A šta ako te ja napucam loptom u ruku a ti nikako ne možeš da skloniš ruku - jel to namjerno ili nenamjerno? Pa normalno da je nenamjerno, pomogu druže. I pogledaj malo sudijske seminare koje održava FIFA i situacije vezane za hends u šesnaestercu.

I još mi reci.... Kakav je to prirodan položaj ruku pri stajanju, pri trčanju, pri skoku, pri uklizivanju? Jel isti 'prirodni' položaj za sve situacije?

Ljudi, penal je sumnjiv, priznali vi to ili ne.

7. зашто мени нико није одговоријо на питање кад је дат гол а колико је судија продужио меч?

5 minuta je produzeno,samo sto se od polovinu toga ekipa Banata valjala,i sa pravom sudija moze da prosudi da li da produzi jos minut,dva utakmicu. Penal je sviran u 95. koliko sam ja video,a u 96. dat...

Posto mi je sinoc pojeo mrtvi post,sad moram da izjavim i ja za dnevnik nesto.

Katastrofa. Muciti se sa ovom ekipom je ravno katastrofi, ali opet to nije nemoguce kada imas za bekove balvane koji ne znaju centriraju. Doci ce nam odlazak Tosica glave,jer je decko za 10 klasa bolji od svih nasih bekova. Drugo, meni kao navijacu Zvezde smeta sto nam je sviran taj penal u 95.,jer prvo,onda je i Smederevu trebalo da se dosudi isti,a drugo,ako cemo tako da dobijamo,onda ne moram vise ni da gledam fudbal. Ne zelim da budem isti kao oni tamo,i da me porede sa njima. I jos jedna stvar,zar stvarno neko misli da je namestena utakmica? zar vam nije palo na pamet,da bi mnogo lakse bilo da se taj penal svira ako je namestena,u 55. minutu,i da se zavrsi stvar,a ne ovako da se dovodi u pitanje regularnost? Zar ste toliko maloumni? Sto je najgore, ovo jeste bio penal ako ga je pogodilo u ruku,jer je covek sutirao ka golu,samim tim utice na igru,ne moze da bude napucana. Ali je isto tako onda penal i u Smederevu,kada je Dimitrijevica pogodila. Dok ne pocne i malim klubovima da se sviraju penali protiv Zvezde i partizana,liga ce nam biti u kurcu.... Reljic...Petkovic...pa mene da stave,ja bih bolje igrao. Evo zna Fejz... :)

EDIT: A da...ekipa koja upiti za 20 minuta JEDAN sut ka golu protivnika kome na istom stoji igrac metar i zilet,ni ne treba da pobedi utakmicu! Jebem im mater amatersku, zato nam i jeste fudbal u kurcu,jer se plase da napadnu!

8. Da li je moguće da se kometariše penal????
    Nisam gledao ni utakmicu, ni snimak, a odmah mogu da vam kažem da sigurno nije bio penal. Dovoljno mi je što sam pročitao da je dosuđen u zaustavnom vremenu zbog igranja rukom (između redova - tzv. napucana).
    Ko to još prati?
    Da vredimo, napucali bismo taj Banat sa 3-4 razlike, i to sa drugim timom, kako to rade Premijerligaši.
    Umro je naš fudbal sam se teško mirimo sa tom činjenicom.
    Bar da puste da se igra pošteno, pa nek osvoji Sloboda prvenstvo, ili Spartak, ili prošle godine Rad... Ovako em niko nema pojma, em se navlači za "velike".
    Žao mi je Prosinečkog. Dečko, 'ladno da se skine, bio bi najbolji igrač naše "super" Lige.
    EDIT: Sad me kolega grobar "maltretirao" da odgledamo najinteresantnije delove utakmice, i izgleda da je stvarno bio penal, plus nisam znao da nam je goša (potpuno zasluženo) fasovao crveni, i da je Adi zaista branio (video sam naslove, ali sam mislio da se bacao u funkciji odbrambeno igrača, pa u tom smislu "branio"), eto koliko ja pratim dešavanja... Tuga od fudbala.

9. Hahaha, jel matere ti, namjerno i nenamjerno veliš?
    A šta ako te ja napucam loptom u ruku a ti nikako ne možeš da skloniš ruku - jel to namjerno ili nenamjerno?

Sine, ti si ili osoba niskog koeficijenta inteligencije, ili jednostavno ne razumeš neka osnovna pravila fudbala... Evo opet, ali ne verujem da ima poente pisati ti, kad si jednostavno ograničen kao terasa...
    AKO JE U TRENUTKU TVOG ŠUTA, ILI NAPUCAVANJA, MOJA RUKA U PRIRODNOM POLOŽAJU TO NIJE PENAL, AKO NIJE ONDA JE PENAL KAO SUZA! Nemoj ti meni da pričaš o seminarima Fifa vezano za "hends", kad ti momak ne znaš da je neko pravilo ukinuto godinama unazad... Prirodan položaj ruku se naravno razlikuje u svakoj od tih navedenih situacija... Npr. 1) Kada je igrač u skoku, prirodan položaj ruku je najviše u visini ramena, skupljenje u laktovima, ako umeš da skočiš znam o čemu pričam. 2)Kada je igrač na travi, prirodan položaj ruku je što bliže telu, i NIKAKO podignute uvis!!! Penal je sine moj, regularan kao suza hteo ti sebi to da priznaš ili ne...

10. hahahaha kakav si ti genijalac, majke mi :D

Aj mi napiši to pravilo kad si tako informisan, daj da vidim šta je to ukinuto, nađi mi regulativu, imena ti :D

A i da mi je vidjeti tebe kako bi uklizao na šut... Gdje bi ti bile ruke, hahahha!

11. a da se mi pobijemo k'o ljudi? lolo

12. Svako svoju sikiru il' ferka?

13. Ili da te vec jednom banuju za spam.

14. Ukaži na spam. Gdje je? Pišem sve vezano za temu, ne foliraj se i odjebi više od mene, može?

15. Čoveče kako ne shvataš da teraš kontru svim autorima koji učestvuju u temi svojim glupim i bespotrebnim komentarima. Sad još i ja treba da odjebem ?

16. Како како како како по зими кишииииииииииии

17. Tjeram kontru? Što? Nešto izmišljam ili lažem? Ili ne pišem ono što volite da slušate?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.