FK Crvena Zvezda

1. Вала част је играти нерешено против екипе коју води тренерски маг Нешко Пљескавица од дваес комада Миловановић.

2. Neško je kakav takav za ovog debila lično Murinjo

3. Špic te ekipe iz Lučana je dao 7 golova i 3 asistencije, a Jović, Despotović i Rakić su zajedno dali 5 :) Isti taj špic iz Lučana je Lalatoviću odigrao 30 minuta za celu polusezonu u Kruševcu. To je jedan od pokazatelja koliko je dečko zalutao u profesiju.

4. ovo je ono kolo kada blizanci kiksnu,a ekipa koja je u 14 kola dala 3 gola, u 15 da jos 3 i primi 4 i bude 7+.posle toga na ferije od 3 meseca.

5. borac igra kao da su oni prvi a ne mi lol. remi nikako kiks.

2:1 je u srbiji vatromet golova, predstava za publiku, raspucani strelci

6. jesi pobrko teme
    il si usamljen pa bi da se maziš sa nama janpi

7. Ako i sada ne postave Živu za trenera ne znam kada će.
    Ti mladi oni nemaju iskustvo, ne znam zašto se boje saradnje sa starijim stručnjacima.
    Znate kad je živa trenirao Budućnost iz Podgorice, pa na treningu pitao za Deju ''Ko je ovaj?'' a oni mu rekli ''Čuj Milane, to je jedna ljenština, njaga ćemo u Ivangrad.'' a on im reko ''Svi će te vi u ivangrad, a on će bogami da igra.''
    E takav nama stručnjak treba.

8. Hahaha Mlečni bog humora hahahaha

9. VRATITE SLAVIŠU OĆEMO ZANIMLJIVIJU DRUGU POLUSEZONU!!!

10. direktore ne moras 3 puta sa istog naloga mogao si sad npr da se logujes na dupli pa da mu das bambija

11. JANPI, OPRAŠTAM TI ŠTO MI SKIDAŠ ŠORC, MOŽEŠ I DA GA ZADRŽIŠ
    http://i.imgur.com/rL4EgP6.jpg
    AL DA ZNAŠ DA MORAŠ DA MI VRATIŠ KURAC KAD SE POIGRAŠ

12. Jebem ti krv moraću da nosim uvredljive parole 90 dana.

13. Čitam sad izjavu Lalatovića. Pa lik je hendikepiran.

14. sta si prso dupli? ne valja ti to da se nerviras. logujes se lepo na duplaka pa das sebi oduska, nemoj ovako

15. Ahahahahkoji si ti degen, ovo duplovanje ti je izgovor da se izduvaš na sajtu jer te devojka gadjala vazom sinoć pozz

16. ej bre lik napravio dupli nalog da napusava mucki, kao sisica. dupe cu da mu pomeram kad god ga vidim na sajtu.

jos kukao da mu oproste ban. pa kolika picka treba da budes jebeno. glavni i boxer su bebe za njega

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.