FK Crvena Zvezda

1. Pa svi znaju da ima dupli. I mene je pako napusavao NO SF pa nikom nista.

2. ej bre lik napravio dupli nalog da napusava mucki, kao sisica. dupe cu da mu pomeram kad god ga vidim na sajtu.

jos kukao da mu oproste ban. pa kolika picka treba da budes jebeno. glavni i boxer su bebe za njega

hahahahahhaha
    koji si ti bolesnik

ajd pokaži da sam kuko da mi oproste ban
    i ja počinjem da navijam za paću

ako ne pokažeš
    dovoljna ti je kazna što ostaješ janpi

3. jos kukao da mu oproste ban. pa kolika picka treba da budes jebeno. glavni i boxer su bebe za njega

Ne razumem baš u kojem kontekstu me spominješ pošto nisam čitao postove pre ovog ali ti preventivno jebem mamu.

4. hahahahaha

ali ti preventivno jebem mamu

jer beli luk nije dovoljna prevencija
    http://i.imgur.com/MGnXFhk.jpg
    protiv najtežih crevnih infekcija

5. Janpi gde god dodje neko ga zguzi.

6. Гледам, данас је нешто опет празан армијски пашњак, кад оно сви Гробари на Спорталу и Вукајлији.

7. Tema je zaključana dok moderator kome je potrebna ne bude sagledao trenutnu situaciju. Meni je dosta vređanja po temi.

8. Ej ljudi, ajde da probamo to lično prozivanje da ostavimo po strani.

Znači Glodari, Aškalije, Franjevci, Musavci, jebo vas onaj, jebo vas onaj drugi, Bari, 6 za redom....sve je to kul tako neki porez ili nešto kada je, al aj batalite malo to lično da se prozivate.

9. da, jedan siroki konsenzus i nacionalno pomirenje

10. Jebem te u usta pogledaj pvt

11. Nisi trebo da otključaš dzoni
    KURVA UMRELA JE
    KURVA ZAKLJUČALA SE LOLOLOLOLO

12. закључај опет, не морам да читам постове јанпија и расног нонстоп овде, мало ми је мука од дегенерика, нарочито кад се појаве после утакмице која се играла тог дана, па не може ни да се прозбори реч-две од малоумних упадица и пошалица.
    а ја се некако увек зајебем кад је видим у последње активним, па рачунам биће између постова дебилчина и по који нормалан, кад оно јок.

13. opa
    nazivanja nacionalne svetinje
    kurvom

14. Saće Vučić da da pare Mladosti iz Lučana pa će da uzmu ime Crvena Zvezda, a adresa Radnička bb, 32240 Lučani.

15. александаркг
    закључај опет, не морам да читам постове јанпија и расног нонстоп овде, мало ми је мука од дегенерика, нарочито кад се појаве после утакмице која се играла тог дана, па не може ни да се прозбори реч-две од малоумних упадица и пошалица.
    а ја се некако увек зајебем кад је видим у последње активним, па рачунам биће између постова дебилчина и по који нормалан, кад оно јок.

vidi ovoga

16. Poprckivati OK. Isprozivati kada se desi neki poraz, kurac-palac, OK, ali iskulirajte brdo postova i sranja po ovim temama. Malo prcneš i gas i ništa lično.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.