FK Crvena Zvezda

1. Samo kažem da izbegavamo svi to lično, a da se koncentrišemo na generalno poprckivanje.

2. dobro glavni i ja tebi mamu po sred picke pa smo kvit.

inace u istom kontekstu sam te pomenuo kao ti mene, pa ti nisam psovao mamu nego sam iskulirao.

sto se tice direktorovog teranja sa teme, ti si covece dosao sa duplim na temu fk partizan da bi mene provocirao i sad imas obraza da isterujes nekog? lol

3. Slažem se džoni, isto tako postoje i kazne za mamaranje. Ako me neko prozove, nije mi žao zbog toga ići na hlađenje.

4. Dobro, šta je bilo, bilo je, na obe teme. Ajde da nekako unormalimo i diskusiju kada je ima i prozivke kada ih ima. Ništa lično, već ono ljucki da se prozivamo kako dolikuje.

5. pisao si "ae covece gori si od janpija i rasnog" kada sam isto to uradio ti meni psujes kevu?

6. је л' сад треба свако сваком да јебе матер овде, да се издувају будале па да се настави нормално, или ће да се банује људски и мирна бачка?

7. pa i prosli put se nastavilo normalno i lik dodje i napusava me sa duplog. jel su to neki dvostruki arsini sta?

8. STOP JEBANJU MAJKI!!!!1

9. Tako je Ličani do pobede!

10. Lika je cela crno belo crna!

11. lik dodje i napusava me sa duplog

daj link
    il ne seri

12. Dobro bre batalite te linkove i tako to. Ako puknete i malo dođe neko da vas drka, podnesite to normalno. Moramo i mi tako i to je to. Bez pičkaranja i ličnog prozivanja. Poprckujemo se i to je to.

13. pa nisam mu ništa napiso sa al pacina
    što ne bi i sa ovog

mada, treba me jebati kad se sa njim raspravljam

PUŠI GA DIRECTORE

14. Pušićeš ga ti zbog one defke, ali cigare što ću ti slati :)

15. ne čitaju oni defke
    mene čeka orkestar flauta zbog postera
    slike gledaju

16. pisao si "ae covece gori si od janpija i rasnog" kada sam isto to uradio ti meni psujes kevu?

Zvaću Tadića da ti se izvini, meni slabo ide

17. Aj nek neki mod obriše par defki ovom šaljivom momku da ne može više da sere po forumu, a i onako su sve sranje.

18. Da molio bi moderatore da pripaze na mene, paljevinski navijači FK Iluzije se mnogo žeste čim izgube...kmeee kmeee.

19. Ja cu da ga iscitam sada bas da vidim jesu li mu toliko lose definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.