FK Crvena Zvezda

1. Djoni pvt jebo te ja.

2. džoni, što ste nam ukrali ime u košarci
    SACTE VI KK SLEDEĆA
    opaaaaaaaaaaaaaaaa

3. Jel treba da otvorim temu da bi ti video pvt?

4. aleksandarkg je glas razuma na sajtu, mojne se sprdas sa takvom velicinom rasni.

5. Kako možemo da budemo kk sledeća kad smo aktuelni šampioni doduše samo srbije al biće ove godine i jadrana :)
    EDIT nego aco kaci već tu jesu završili ovi onaj kup nisam igro heks odavno

6. tak ćete da budete sledeća
    (ako vas onaj ne podavi)

7. I sam lepo kažeš, biće! Ali ovo nije tema KK, nemojte mešati.

8. Diskretni meša jebote dio :)
    A reko sam biće ove sezone a ne biće sledeće :)

9. па које умерено потпрцкивање кад она дегенерикчина болесна иде по форуму свуда за директором и помиње дупле налоге, јеб'о га директор више, да л' дрка на њега па се залепио толико. а и директор запео па одговара будали на сваки пост и само распирује даље дегенерисање малоумника. расни се таман примири, кад нећеш га мајци, искочи други који почне. расни има оправдање, у тинejџерском је добу што се iq-а тиче, ал' онај има скоро тријес година јебемти.

10. A dobro i on kada i poprcne nešto kada izgubite, vi odmah neko skidanje dresova i tako neka sranja. Ako i bude nekog poprckivanja (recimo danas Lučani ili naš poraz u basketu od Jevreja onih) ograničih se da prozivaš Partizan, Zvezdu, Duleta, Lalatovića, Musavce, Glodare, Fljarmutari i tako to.

11. Ali i to onako, post, dva fazon, ne tri strane.

12. ajd svako na svoju temu

JEBEM MATER LALATOVIĆU

13. колко је ово срање филм брате...

14. Umodujte opet Jebača da banuje Janpija i njegove daun drugare

15. Evo opet krećete sa time Janpi, daun drugari, pa šta ako je došao da vas prozove? Igrali ste 1-1 sa Mladosti iz Lučana.

16. Ma Džoni, mene boli uvo, ja ove sezone nisam gledao nijednu tekmu sem derbija, mišljenja sam da bi FK trebalo ugasiti. Ravnodušan sam potpuno, tako da me ne dotiču njegove prozivke. Samo komentarišem njegove lejm pošalice i pokušaje prcanja.

17. ja sam psovao mamu janpiju jer mi se učinilo da mi dira integritet

Edit: bio sam prvo napisao jebao, ispade džoni ispod lažov,

18. Dobro, al ajmo i to jebanje mame da iskuliramo.

19. E aj stvarno regulišite ove daun-botove tipa Rasni, Janpi. Da mi muškarci možemo da se raspravljamo, pa i vređamo, al da to ima neki nivo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.