FK Crvena Zvezda

1. aj janpi ne smaraj više stvarno idi nađi ribu ili tako nešto previše si isfrustriran
    pozdrav

2. боље да скидаш рибе него децу хехе

3. pseto covek ne zna jebeni srpski

4. па фудбалери су иначе познати по интелекту и основном образовању

5. сви смо ми играли фудбала коњу, али ниси професионалац јер си радио и друге ствари па умеш нормално да говориш

наравно увек има изузетака као и у свему

6. zar stvarno ideš po netu i tražiš kako da "šukneš" navijačima zvezde? nije tebi lako

7. Drug Raja _-_
    zar stvarno ideš po netu i tražiš kako da "šukneš" navijačima zvezde? nije tebi lako

da, ja hodam po netu

8. pink - informer - sns - zvezda

grobari intelekt cigani gowno

9. da, ja hodam po netu

kacam fudbaler jbg
    koliko vremena dnevno provedeš gledajući zvezdnine klipove? jeri bolje sad?

10. udjem na sportske.net, kliknem domaci fudbal i pogledam da li ima nesto novo. izmedju ostalog bio i ovaj klip. glupa ti je prozivka zato glup odgovor

a ovo da su fudbaleri glupi, pa nzm bas vidi ovog vaseg crnca juce dosao u srbiju a prica bolje srpski nego ovaj vas balvan sto je sa njim na klipu

11. a ti si od fudbalera očekivao akademski govor? sećam se kako je naš lola citirao fjodora tokom intervjua
    ne kontam kako ne uviđaš koliko je smešna tvoja prozivka

12. Povredio se i Stojanović. Jebote, kakve preglede oni prolaze (ako prolaze)? Ili smo mi toliki baksuzi?

13. Savladali smo moćnog Batea i niko ništa da napiše. Jebaćemo prolećni deo sezone.

14. 1.6 dvojčica, primamljivo.

15. ГАВРИЋУ СЛОМИ НОГУ

16. To bi bilo najveće pojačanje za ovu ekipu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.