FK Crvena Zvezda

1. Slepi: 82 hiljade

хаха где си видео да сам ја негирао податак да је продато 20 карата? Само сам реко да си нуб, а ево сад и додајем да ме боли курац за ФКЦЗ

2. Vucicupederu, skoro nismo imali dauna tvojih kapaciteta. A ima ih dosta.

3. додајем да ме боли курац за ФКЦЗ

Kao uostalom i ogromnu vecinu Srbije s obzirom na broj prodatih ulaznica. Ali dobro, kad vam OFK Beograd uzme ime, zavolecete "Zvezdu" ponovo.

4. Vucicupederu, skoro nismo imali dauna tvojih kapaciteta. A ima ih dosta.

I meni je neverovatno, zato i ne reagujem jer kontam da je to recimo Kurajberov neki dupli za trolovanje. Žao mi momka ako grešim

5. u stvari nije, ko ga jebe

6. tuzno al bas onako tuznooo cak i za internet

7. Meni je žao Kurajbera, jbg, vucicupederu mi i nije žao, nadam se da je nečiji dupli za kenjanje.

Mada i to što kažeš, šta da mi bude žao kojikurac.

8. cim on nema sliku na avataru znaci da je los covek. toliko

9. Ovaj je gori od rasnijanpija

10. ''Gavrić je u Zvezdi bio pre mene i ima kvalitet da bude tu. Kada je u Napretku igrao protiv Partizana bio je najbolji u pobedi. Njegov problem je što je mesto na desnom krilu zacementirano za Darka Lazovića, a tu je najbolji i bio bi za 40% bolji da igra na toj poziciji.'' Nenad Lalatović

http://www.telegraf.rs/sport/1454425-lalatovic-odlazim-ako-cujem-sa-severa-neso-odlazi

Lalat pr0tr0LL

11. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=28&nav_id=963056

Samo jedno pitanje, ODAKLE 11 MILIONA ZA MESEC DANA?!

I zasto ste dozvolili da FMP tema bude zakacena, a ova da bude u ostalim temama? Zar ste vise FMP nego Zvezda? Nista vam nije sveto.

12. Izgleda da cemo dobiti jagodinu...

Mali ristic je dobar bas a i lazic ima potencijal koji bi mozda vec i dokazao da su imali muda da ga istrpe posle one greske protiv cukarickog prosle godine

13. U menadžeru obojica imaju po četri i po zvezdice za potencijal, a menadžer ne greši lölö

Jebi Palmu!

14. Utakmica Jagodina - Zvezda je ekvivalent nekadasnjoj Hajduk Kula - Partizan. Kome nije jasno sta govorim, nek pogleda rezultate u poslednjih 7 godina na jagodinskom stadionu.

15. Inace insajder info iz vrha Partizana - Zvezda je izbacena iz evropskih kupova na 2 godine.
    Zato lade jaja i ne kupuju pojacanja.

16. lep ti je fudbal Zvezdo danas u Jagodini.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.