FK Crvena Zvezda

1. Колико је мени српски фудбал почео да се гади јебено.

2. Паркер послао лопту преко Ђурђевог брда у Мајур, а Мајурци ће да је врате за 3 дана јер тако су у могућности.

3. Da ne zna neko kolika je kvota (recimo u mocartu) bila na zvezdu juče ili tako nešto
    kažu da je namešteno

4. ima li negde da se vidi kako se kretala kvota?
    pala sa 1.8 na 1.5

5. Nije moglo da se kladi na ovu utakmicu.

6. Није намештено... Не, уопште... Никако... У нашој лиги је све чисто и ово првенство је регуларније од претходних...

Који је ово анти-фудбал...

7. Meni došlo iz 2-2, čuj nije moglo da se kladi..

#zvezdinoproleće #titula #LalatZvezdinVojnik

8. čini mi se nešto da je bio penal posle slobodnjaka
    ladno ništa nije prokomentariso komentator u retrospektivi au

9. ali ono slavlje na kraju kao da smo ligu šampiona osvojili po drugi put, a Lalat se uvlači u dupe navijačima.

10. nego jel bio neki penal za zvezdu?

11. Janpi šta ste vi uradili juče?
    HAHAHAHA

12. Inace insajder info iz vrha Partizana - Zvezda je izbacena iz evropskih kupova na 2 godine.

Potvrdjeno iz vise izvora. Jebiga, neko je morao da vam kaze. Sad ajmo na pljuvacinu, a za dva meseca mi se ne morate izvinjavati.

13. ALO, TI SI VUCICUPEDERU?
    http://i.imgur.com/FxzzP2z.jpg
    AJ, LEBA TI PRENESI OVU INFORMACIJU NA FORUM

14. Jebiga, vi nikako da naucite slusati sta se prica. Sve kao sprdnja. Posle se kao iznenadjujete i gubite nerve, pogledajte u sta ste se pretvorili.

Dobro, nije maj daleko.

15. SAMO IM TI PRENESI OVO ŠTO SAM TI REKO
    http://i.imgur.com/7CxlQys.jpg
    ONI NEĆE VEROVATI, AL KO IH JEBE, NEK GUBE NERVE POSLE, MI SMO SVOJE URADILI

16. vucicupederu
    Inace insajder info iz vrha Partizana - Zvezda je izbacena iz evropskih kupova na 2 godine.
    Zato lade jaja i ne kupuju pojacanja.

od cega da ih kupe kada ce im struju uskoro iseci.

17. ej, aj stvarno vrati temu na vrh
    budite ljudi i ako ste grobari

nego, šta li će ovo da bude
    Panika u Zvezdi i Partizanu i pre emitovanja Reportera

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.