U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Tačno, ti si iz Subotice sad se setih. Pišeš levom rukom? :)
Nisu mi jasni što se biju s kornjačama, mogu da najebu samo, i fizički, i krivične i te fore. A da dobiju ništa, samo malo adrenalina.
Zato kad ker padne nema apsolutno nikakve šanse.
Ја од Михајловића нисам видео да неки играч овако цепа мрежу кад шутира пенал.
Zato da bi ker pao mora da bude izolovan, a znamo da je kordon od jednog čoveka. Jedino mesto otvoreno je vizir ako je podignut. U svakom slučaju koga boli kurac.
Ma bre budale šta se biju. To konji klasični, na poluvremenu se tukli. Mene bol'o kurac, ja bio dole bliže ogradi.
A mislim da je sve počelo tako što su dole od ograde bacali one zastavice i rolnice da se podele za koreografiju pre početka drugog poluvremena i da je par rolnica pogodilo žandare jer su bili bukvalno iza ljudi na tribni.
Tu oni glupani počeli da guraju ljude dole, ljudi popadali i jbg...
Da li ce Orlandinjo postici svoj prvenac u crveno-belom dresu?
3-1 danas tacan rez, iz keca, strelci Katai, Jovic i fazon Dusan Andjelkovic,crko dabogda.
ne mrači, mi da primimo go?
0:0
ne mrači, mi da ne damo go?
1:3
1-1&3+
Videh na jednom sajtu, ima prenos Napretka ovde:
https://www.youtube.com/watch?v=2zWWu1wI7Qc
Koji je Ping pong Rio Ferdinand domaćeg fudbala.
http://static.mondo.rs/Picture/396087/jpeg/kosarkasi.jpg
Bravo za kapitena
Jebote koji ja fudbal gledam, kaže ovaj sprema se da uđe taj i taj...
Komentator: Da, interesantan igrač, već je postigao 1 gol...
Paunović: Da, vrlo vrlo kvalitetan igrač.
*Ako nekome nije očigledno, ovo je dvadeseto kolo.
Koji raspad jebote
Da bog sacuva
uparkiram ti u mamu parkeru
ne bi voleo da ga primimo
al zaslužujemo to
sve im jebem
Ovaj parker nije ni za brodarac. Posle prve njegove tekme se videlo a svakom sledecom samo potvrdjuje
A jebem majku i nasim komentatorima sto im je svaka lopta koja nije po zemlji "sjajno izveden prekid"