FK Crvena Zvezda

1. Bitno je da je konstantan.

A ovom komentatoru "dobro izveden prekid" je ako igrač koji ga izvodi pogodi loptu.

2. Hahahaha dionisijo pogledaj iznad

3. Hahahaha nisam ni provalio!

4. Idite na stadion !

5. Hahaha idi rasni u kurac

6. Pakao kakva igra.

Parker je, meni se bar cinilo, bio medju boljima, ako moze iko sem Rajkovica da se izdvojio. Bekove nemamo, ni u napadu, ni u odbrani, svi idu na malog grbavka, ovaj ne moze nista da uradi. Mijailovic je izmislio fudbal za ovog... Jebote, sve mi se vratilo kako sam ga pljuvao ranije, znaci lik je jebeni bogalj...

S obzirom da se prica su Grobari zatvorili tekmu sa Cukom, bitna je pobeda da se ostane na -4, pa posle pauze da jurcamo. Mada nam je prvo gostovanje Novi Pazar,a sa ovakvom igrom, tesko da mozemo da ga uvaljamo

7. Dobar je Parker bio, trčao je kao navijen a primjetno je da pored brzine ima i dobar dribling, ali zato realizacija i sebičnost pokvare sve, kada uđe u gol šansu kao da ne vidi saigrače. Da sam na Lalatovom mjestu poslao bih ga na tribinu poslije prvog sebičluka da se malo nauči pameti.

Lošije smo igrali nego u prošla dva meča, valjda će biti bolje u Pazaru.

8. nije sebicluk ako je jebeno najbolji igrac na terenu. pa valjda cu pre da pokusam ja nego da vratim jovicu operisanom. mislim logika neka. on i rajkovic jedina svetla tacka ove zvezde. mnogo sam prso kad je uspeo da dribla onog levaka, za dupe sam se ujeo sto nije fejlovo lololo.

kakva je glava onaj andjelkovic, nevera. ja mislio da je onakva vrsta fudbalera izumrela majkemi.

9. e a ono sviranje kraja poluvremena a tipa 45:28. zvezda izvodi korner posle cetres petog minuta. gubi loptu kontra napredka tipa 3 na 1 i sudija svira kraj poluvremena. pa cekaj si produzio utakmicu ili nisi? produzena 28 sekundi? ili ono napad za napredak, neki vazdusni duel, nista nije bilo i lazic lazovic kako vec krece da se valja po zemlji. onda jebe mame u picku, (a nista nije jebeno bilo) sudija prekida utakmicu, sudi faul za zvezdu i daje zuti igracu napredka. pitam se kad ce npr sasa ilic da zasluzi takvo postovanje od sudija.

edit:

Јелен Суперлига 2014/2015 / 20. коло / Датум: 21.03.2015 / Време: 18:00 / Број гледалаца: 12,640

a ovo je tek smesno...

10. Interesantna izjava Džajića. On je počasni predsednik kluba sad?
    http://sportal.rs/news.php?news=142227

11. Јелен Суперлига 2014/2015 / 20. коло / Датум: 21.03.2015 / Време: 18:00 / Број гледалаца: 12,640

Ne razumem.

12. pitam se kad ce npr sasa ilic da zasluzi takvo postovanje od sudija.

nikad zato što ste vi mali partizan
    poyy

13. kod odredjenih autora je prisutan vrlo interesantan poremecaj licnosti i frustriranosti, kad god se skenjam ili padnem u bedak samo bacim pogled na njihove postove i skapiram koliko sam u stvari normalan i koliko je sve super

14. ahhahahahahhahahhahahahaha

15. Јелен Суперлига 2014/2015 / 20. коло / Датум: 21.03.2015 / Време: 18:00 / Број гледалаца: 12,640

Zanimljivo mu je što je bilo gledalaca na jednoj utakmici koliko patlidzanu za polusezonu.

16. koji bre poremecaj licnosti vas trojica ne umete smislen post da sastavite vec 2 godine.

17. Loooooooooool
    nego šta treba da znači ovo sa gledaocima?

18. Nemoj lol koristiti Capoon banovace te, mozda i batine dobijes, to je opasno!

I dal ste realni da trazite poentu u janpijevim postovima? Iskulirajte ga, na ovoj temi se ionako manje pise da nam treba jos njegovih postova.

19. pitam se kad ce npr sasa ilic da zasluzi takvo postovanje od sudija.

Sale Ilic vec ima to, samo ti to ne vidis. Dovoljno je da padne izmedju 25-30 metara, svirace mu faul.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.