Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.youtube.com/watch?v=BKvPkCmfSzo&feature=player_embedded
Јел иде неко сад протин ОФК-а? Слави се 60 година прве титуле, осећам да ће кореографија бити до јаја!
Idem ja.
Naravno,svi idu!!!
Где будете ви? Ја идемо доле код Пеђе са ортаком, па можда и набасам на вас... :)
Ја ћу само због тога и да идем, а наш фудбал ми се смучио за свагда.
@ Svarog- Napisi kako se preziva, da ga nadjem na fb kad vec piskaras...
Dolazim i ja, jedno dvadesetak metara gore od bubnjeva.
Ко како се презива?
Ja sam isto dole blizu Peđe uvek,malo levo,ispod šipke...
Jbt Debilko ja sam bukvalno bio svaku tekmu tamo. Aj PVT da te priupitam nesto.
Aaaa ljudi jel izgoreste protiv Ofke sad?
Скоро сам слушао разговор на тему, каква би била слика кад би свако трећи или четврти имао бакљу упаљену, и рекао сам да би било жртава, а сад сам сигуран да сам у праву, видело се сад колики је проблем само новине упалити. Еври го и "Ми смо цигани..." су се потпуно уклопиле у десетоминутни распад система.
NEZAPAMCEN DEBILIZAM. Nedopustivo je tonu novina pobacati i zapaliti? Ljudi pa de je tu mozak? Cao kop smo sami sebi zapalili. I onaj debeli sto glumi nekog vodju na gornjoj sipci prozvo evri go a pola tribine gori. Strasno.
Поред мене кретени уместо да угасе у руци новине, бацају на гомилу, поред које је барјак. Барјак се наравно запалио, као и столице... Имбецили.
Ma ja se sklanjam od vatre gore,poče evri go ispod šipke pobacaše me po stolicama,plačemo i pevamo,poče tuča ja se vrati dole,onda vatrogasci ja se sklonim desno....i ne znam ni gde sam završio posle :)
Po obicaju dve tuce tik do mene, gorelo mi pod nogama, video sam svega 3,5 min utakmice i sacuvao novine...i tako...
I da, po obicaju se sa strane uopste ne peva, bio sam na pocetku skroz gore po sredini, znaci niko nista....Kasnije reko da sidjem malo dole kad ono oko mene trckaraju decica 4. razred..iiiidddeeemoo...
Rasulo.
Ja od veceras Press ni u ludilu ne uzimam u ruke.
Sto sta pise? Mrsko mi sad da citam, ujutru cu natenane.