FK Crvena Zvezda

1. А права Звезда је нестала кад је отишао прво Џаја (између осталог отераше га мамлази и багра од ''вођа навијача'', ваљда их није хтео плаћати ко што ради садашња управа)

AMIN!

2. http://www.youtube.com/watch?v=gTZvMiaoDEE

K'o je bio zna o cemu pricam. (citaj: Jebac i Devetar)

3. Dobro ne staj nam sad na zulj, znamo da si bijo. :)

4. E sad. Ja ovim klipom pre svega da pohvalim uzicane koji su bili na nivou, a mi beogradjani da se zapitamo malo kako to da nam tribina nije puna bila od pocetka, a evo jos jedna tekma do derbija, a dve do kraja polusezone?

5. Мислим да је далеко важније пријатељу, како то да немамо игру, а не јесу ли пуне трибине....

6. 26. би требало да је....

7. Slazem se potpuno, ali tesko da nam ima spasa sa Lukicem i kompanijom. Seljacka su to posla. Derbi nam je od krucijalne vaznosti za opstanak kluba.

8. Da gledamo mi ofku, a derbi ce doci kad dodje.

9. 26. novembar.

Gešite u potpunosti se slažem sa tobom. Bolje da nam budu prazne tribine al brate da igramo kao nekad. Al jebiga nema toga više.

10. Ofku ako ne narokamo sa tri gola nista nismo uradili. Forma im je blagi uzas. Doduse ni nasa nije blizu ocekivane.

11. Морамо ми све, осим Партизана и Војводине, да рокамо са барем три гола.... Нису толико наши остали клубови напредовали колико смо ми и Партизан назадовали....
    Треба нам голман, оба бека, задњи везни, лево крило, креатор игре и барем 2 центарфора.... Недопустива је онако лоша релизација....
    Плашим се дербија, ако га изгубимо, оде још једна титула Партизану, јер други се игра код њих у гостима, а ми још нисмо играли са Војводином....

12. K'o je bio zna o cemu pricam. (citaj: Jebac i Devetar)

Nisam nazalost isao na korteo jer je kasnilo govno od voza, a morao sam i neku torbu da nosim u pizdu materinu. Jebiga, krivo mi.

13. Slazem se potpuno, ali tesko da nam ima spasa sa Lukicem i kompanijom. Seljacka su to posla. Derbi nam je od krucijalne vaznosti za opstanak kluba.

Problem kod Lukica je sto covek ima slabe zivce i bez dlake na jeziku je. Covek voli Zvezdu, ali mislim da je veci krivac Adzic od Lukica. Ipak mislim da su Lukic i Prosinecki marionete, a Adzic je glavni. Adzic gleda samo kako da proda neke retarde, onako menadzerski, a da ga otpuste, ne mogu. Nije Adzic dzaba tu gde je, neko ga je postavio, visa sila.

14. Nema nista od titule, sa tim treba da se pomirimo. Jer mi moramo da dobijemo sve do kraja, naravno i oba derbija, sto je nemoguce sa ovakvom ekipom i njihovim zalaganjem. Jedino da sredimo da neko slomi nogu Lazaru Markovicu, jer ce nas on opasno jebati u derbiju. Moja realna procena da pucamo 2:0 na Marakani. Jebiga, tako je nazalost.

15. Најмање је било Ужичана, вјеруј ми :) нас је 200 из вишеграда пошло, око 100 на север. Маса београђана, Дошло је 20 људи из Сарајева, 50 из Требиња и Гацког. Око 400-500 из Републике Српске, колико сам сконтао и 600 Београђана. :)))))

16. И нервирало ме доста што су бацали ролне прије, да смо оставили све за полу време било би лудница. Нервирала су ме дјеца која хоће да воде навијање. Али ми је дан уљепшан кад су пролазили фајтерси поред улице па кренули сви
    УЖИЦЕ ЦЕЛО ЦРВЕНО БЕЛО ОООООООООООООООО

17. Na tribini nas je nezvanicno bilo 2100 sto je potuno realno. Mada beogradjani najmanje dolaze na Marakanu, sto je blago receno tragicno.

18. Следеће коло играмо са Офком на Маракани!Још једна у низу "тешких" утакмица!Жреб је "хтео" да задњих 5 кола једноставно не знамо од кога прети већа опасност!И ако смо играли нерешено у Ужицу,и ако смо сви нервозни због тога...ми морамо да наставимо са још већом подршком нашем клубу у овом тренутку!Ако дозволимо да позитивна тензија опадне...то врло лако може да резултира катастрофом на полу сезони!И зато морамо да помогнемо са 100% својих могућности,а следећи викенд нам долази први тежак противник!
    Целу следећу недељу треба да радимо на томе да нам трибина буде пуна у суботу!Сада је сваки секунд утакмице битан,нема више опуштања...једноставно морамо да напунимо трибину и да носимо играче до победе!
    ПОКАЖИМО ШТА ЈЕ ВЕРНОСТ И ШТА ЈЕ ВЕРА У БОЉЕ СУТРА...ВРАТИЋЕ НАМ СЕ КАД ТАД!!!
    СВИ НА МАРАКАНУ!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.