FK Crvena Zvezda

1. Izvini pseto, nesto ste me pitali? Vrlo rado cu odgovoriti ako ponovite i definisete pitanje

http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=840#post_3199967

2. Pa vrati se pa pogledaj ako te zanima

3. JEL SLUSA NEKO OVOG IMBECILA LALATOVICA?

4. Ljudi nemojte da ste takvi, nacrtajte čoveku. Ipak on ima posebne potrebe.

5. Ja sam ga jednom slušo i bilo mi je dosta šta je reko lolo

6. Lalatović je najveća prevara u istoriji
    (procitati glasom Dejana Anđusa)

7. Covek je nerealan, prica nepovezano i nesto sto samo on vidi. ko vucicpeder

8. Slepi evo da odgovorim... niti mi smeta, niti me dotice, samo je jebeno nerealno da takva grupacija navijaca postoji na kugli zemaljskoj, a pogotovo u komsiluku.

Zamisli navijaca Barselone u fudbalu koji u kosarci navija za Malagu, u rukometu Ademar Leon i u tenisu za Djokovica?

I ajd sad ti propusti priliku da svrsavas po facama takvih nesrecnika.

9. Pseto što bih slušao imbecila. Na kraju krajeva, pogledao sam utakmicu na poslu, ljudi su nas razbili, iako jesmo imali par dobrih šansi.

10. Gonzo, kakav izvestaj ce informer imati sa Banovog Brda?

11. niti mi smeta, niti me dotice

I ajd sad ti propusti priliku da svrsavas po facama takvih nesrecnika.

Aj skoncetriši se i pokušaj ponovo.

12. Pseto što bih slušao imbecila. Na kraju krajeva, pogledao sam utakmicu na poslu, ljudi su nas razbili, iako jesmo imali par dobrih šansi.

pa bas zato brate on prica o nekoj dominaciji i nasim sansama a cuka mogla da nam ljuljne 6 komada

13. Ne znam stvarno, pošto moram po ko zna koji put tebi kao dokazanom debilu da ponovim da ne radim u Informeru. Ali kupi sutra Informer ako te baš zanima šta će oni napisati.

14. Gonzo, nije to sramota. Ustvari jeste, ali mora se leba jesti. Radis u informeru, ne zajebavaj, rekli mi ljudi.

15. Vucicupederu pustili smo te malo medju normalnu decu ajde sada se vrati na neki gtr ili tako neki forum

16. vidim da slepi sere pa da mu ja odgovorim

a u fudbalu protiv Zvezde i Partizana.

buraz prosle godine u ovo vreme si pisao fore tipa "sledece kao osvajaci idemo direktno u ligu sampiona" sad navijas protiv zvezde. ono menjas se brzo paaa kao cigan jelte.

17. Ok pseto. Ajde multi-navijaci pozdrav. Mislim da vam igraju Giants-i bejzbol veceras, bole vas uvo vasi klubovi igraju svako malo i ima ih na raznim meridijanima.

18. Gonzo, nije to sramota. Ustvari jeste, ali mora se leba jesti. Radis u informeru, ne zajebavaj, rekli mi ljudi.

Druže sramota je da transferišeš u ovolikoj količini, u odnosu na to čak ni one ljude koji rade u Informeru nije toliko sramota.

19. i ae samo nemoj ti pseto da saljes nekog sa teme posle 2 posta posto sa kosarkaske ne silazis vec 3,4 nedelje.

mozete da kukate kod modova opet aa grobari nam pisaju po facama opet, sklonite ih sa nase teme. posto vidim da vam upadanje ne smeta sve do maja svake godine

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.