FK Crvena Zvezda

1. Da li je ladno onaj retos postavio pitalnje da li je OK Crvena zvezda član SD? Kakav zakržaljali embrion.

2. pseto88
    Aha. Jel smo prvi jos negde makar u nekom tenisu, atletici ili sahu?

E ne znam brt...ajde javiću ti kad objavi nešto gonzo u Telegrafu.

3. Jel šahovski klub član SD-a lololo

4. Sunce ti jebem tacno nemaju nikog vise u SD osim fudbala koji je pred gasenjem...

5. Odgovori na pitanja glupi šatro trolu.

6. Izvini Miso, nesto si pitao?

7. Jbg, jedno je fuzija, drugo je ustupanje grba i imena i hibridizacija xD
    Kuco, jestel drugi?

8. Vučićupederu jesi li ti stvarno u tripu da Odbojkaški klub nije član SD? Pazi, poptuno saosećam sa nedostatkom sivih ćelija u tvojoj glavi, ali ovo je čak i za tebe preveliko lupanje.

9. Ko je osvojio LŠ 1991.?
    #samopitam
    #RasniJe

10. Jbg, jedno je fuzija, drugo je ustupanje grba i imena i hibridizacija xD

nadam se da je smajli tu jer se zajebavas

11. PHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH IZ DOSADE SAM GUGLU ŠK CRVENA ZVEZDA I IZLETE MI OVO
    http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=1737.0

На шаховском небу Србије поново ће засијати и Црвена звезда! Славни клуб је оставио дубок и неизбрисив траг од оснивања (27. април 1945.), али му се после 1999. године губи сваки траг. Све до данас.
    После неколико безуспешних покушаја да се ствари покрену са мртве тачке, дошло се на идеју о фузији са Борцем из Раковице.

N
    E
    R
    E
    A
    L
    A
    N

L
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    L

12. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub

nas sada treba posmatrati kao jedan klub

treba posmatrati kao jedan klub

kao jedan klub

"Znate kako, niko ne može da zabrani Košarkaškom klubu Igokea kako da se zove"

13. Ahahahahahahh jebeno nerealno, ni sahovski nije ispravan

14. XXAXAXAXAXAXAXAXAX

15. Moram reci da jeste smesno ovo sa sxk ali da mi deluje kao da ce mecka zaigrati i u vasem dvoristu

Aj pederu odgovori nam na pitanja jbg kad smo vec prihvatili da razgovaramo sa imbecilom

16. Izvini pseto, nesto ste me pitali? Vrlo rado cu odgovoriti ako ponovite i definisete pitanje

17. ШК(К) ХАХАХА

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.