FK Crvena Zvezda

1. slepi gotivan si mi lik do jaja, ne zelim da se napusavam sa tobom po sportskim temama ali imas neke glupe izjave kao vucicu, ili ja, ili bilo ko sa sajta. samo sam to hteo da kazem posto mi deluje da si uvek prvi kada treba neko da se "spusti" ili da mu se "objasni nesto" kao sa neke visine. a ustvari si ostrasceni navijac kao svi mi.

Poz i tebi. Ne pokušavam nikog da spustim, pokušavam samo da dokučim šta je to što kod vas izaziva toliki poriv da se toliko interesujete za dešavanja u našem klubu, klubovima, sportskim društvima i slično. Evo, ja recimo kapiram i učestvujem u dizanju tenzije pre i u polivanju (ili okretanju bulje lol) nakon derbija, ali tu se moje interesovanje i interakcija sa Partizanom završava. Meni je nesjasno zašto vas toliko interesuje PIB kluba za koji navijamo, zašto vas interesuje da li je OK član SD-a (?!), zašto vas interesuje koliki je Zvezdin budžet i još brdo sličnih pitanja

2. grobari, svašta i kod nas cigana ima po forumu
    al ovakvo jadniče kao vucicupederu, da nesrećom navija za zvezdu, bi garantujem
    napušilo 80% cigana na sajtu

a vama on avangarda
    džoni, vrati se, sa tobom se moglo kršteno napušavati
    posle tebe samo ultrasidonjisrem ostadoše

3. sa tobom se moglo kršteno napušavati

Jeste pasivan jebo te... Nije me lagao ovaj

4. Direktore cenim da i ti imas neke informacije po pvt-ovima o gospodji vucicpeder pa slobodno podeli sa javnoscu loool

5. ne znam za vucica ali ja licno kapiram da je vece napusavanje da napisem nesto sto se stvarno desilo nego nas je bajko jebo bojanu (sto se mozda i desilo al opet nikakve veze sa bilo cime)

drugo neke stvari niko ne bi pomenuo. tipa kako ste vi jebeno kaznili malog crnju sa 3 soma eura a za one nerede na derbiju niste kaznjeni ni toliko?

trece posto ste objektivni navijaci i posteni hocete li tih 3 soma eura da date bar nekoj deci, aj ne mora u africi moze i u srbiji? posto novac od kazni ocigledno umete humano da rasporedite.

konstantno se desavaju neke situacije u kojima su drugi osteceni a vi favorizovani i strasno mi ide na kurac ta cinjenica da ste vi to prihvatili za neko normalno stanje.

inace da nismo uleteli vucic i ja, na temi bi bilo brdo postova tipa "svaka cast cukarickom, da je liga postena oni bi bili sampioni" tako da opet bolje ovako.

6. ja sam se gospodži mami izvinio
    poklonila nam je, uprkos turobnom životu napaćene seksualne radnice, ovakav ogledni primer frustriranog sektaša crnogorskog gurua
    malo li je
    rispekt za mamu

7. Dobro ljudi, ajde da ne smaram vise. I uspu da potvrdim, sve sto napisem je relativno pouzdano, nisam baljezgao nista o psetu, rasnom, kapunu ima tu jos likova... jer necu da lazem. Dve stvari koje sam napisao sam dobio iz pouzdanih izvora:

Gonzo radi za informer
    Director je imao pasivno gej iskustvo

Eto, laku noc

8. Nas je bajko jebo bojanu vs odjebavanje direktive u drugom poluvremenu? ovo prvo kapiram da niko ne misli ozbiljno(mada motda i jeste otkud znam ko koga kara).

Pa ti ako mislis da cukaricki ne bi bio sampion da je liga postena ti ne gledas utakmice uopste

Tako su i vojvodinu drkali par godina

9. Eto, laku noc

laku noć
    pozdravite vašu mamu

10. vucicupederu
    Dobro ljudi, ajde da ne smaram vise.

mo jok bre mico sedi otkud da smaras. Nikad nisi ni smarao fazoni su ti vrhunski a spika uvek sveza i sa nekim drugim pogledom na svet nisi ko neki sto samo vrte jedno isto. Sedi jos malo da se ispricamo kao da si normalan

11. ne znam za vucica ali ja licno kapiram da je vece napusavanje da napisem nesto sto se stvarno desilo nego nas je bajko jebo bojanu (sto se mozda i desilo al opet nikakve veze sa bilo cime)

Potpuno se slažem.

Ostatak posta neću da komentarišem jer majke mi ne znam o kom se crnji radi, al kapiram da si u pravu čim pljuješ aktuelnu upravu CZ.

Tebi pozdrav, pederu nepozdrav!

12. jebo fudbal, sad smo crveno bele beretke

ale ale aleoooooo, šiptare da koljemo...

https://www.youtube.com/watch?v=-ZtxI9HG9hs

13. Dve stvari koje sam napisao sam dobio iz pouzdanih izvora:

Gonzo radi za informer
    Director je imao pasivno gej iskustvo

Eto, laku noc

xaxaxaxa meni je smešno da ovakag glup trol prođe bez kazne.
    znači očekujte da vam maksimalno kenjam po temi ubuduće

14. Kazxu ovi iz OVK da kretju u napad 12. maja. :(((

Pokvaritje nam proslawu teetoole :(((

EDIT : ti(T)(O)u(L)(E)

15. Apsolutno nas je Cuka jebala fer i korektno.

Titula bez ove sezone, ali ako nekako uspemo da sacuvamo ove klince pa da igraju i dogodine, moze to fino da izgleda.

Lepo namesta ovaj Vucic nema sta. :) Ili ce mozda u poslednja tri kola da kiksnu grobari 3 puta?

16. Vučić odjebao direktivu nameštanja titule... :(
    Sad je pošteno, al prošla sezona je bila nameštena jer je Zvezda osvojila, a i ova sezona je bila nameštena, dok nije bilo sigurno da je Paćo osvojio. Sad je sve kul.

Kako da ostanu kad Terzić kretenčina prodao već 50% Jovića. Sad ne znam, možda je od trupa na gore, nisam siguran.

17. Vučić odjebao direktivu nameštanja titule... :(
    Sad je pošteno, al prošla sezona je bila nameštena jer je Zvezda osvojila, a i ova sezona je bila nameštena, dok nije bilo sigurno da je Paćo osvojio. Sad je sve kul.

Koliko realan post

18. Tole namestiooooooo!

bu bu haaaa buuu

Inace, jel realno da nama Cvetkovic i Andjelkovic igraju bekove?

Cvetkovic
    http://i.ytimg.com/vi/DM1m81BIwkM/hqdefault.jpg

19. najgori bekovski par u istoriji mogu slobodno reći

Čak su Reljić i Ignjatijević bili bolji

20. Jebem ti sve, jel realno ko je nama igrao bekove sve...

Opusteno, vraca se Lukovic, mozda dodje i ZIGARA EEEE, napadamo titulu dogodine sa m mladim timom i dva prekaljena asaaa! nece nam nista Tole moci...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.