FK Crvena Zvezda

1. Brate džabe da se napadna jeri ako osvojimo biće nameštena kako ne kontaš

2. A cekaj a ako mi kao pisemo da ne zelimo titulu, a ipak je osvojimo, hoce i onda da bude namestena? Ili ako uzme Cuka recimo?

3. Nameštena biće u svakom slučaju ako Zvezda osvoji. Čuka ako osvoji biće to prikriveni atak na Partizan od strane vlasti. Iz fazona nisu hteli da Zvezdi nameste da ne bude providno pa su poturili Čuku. Taj neki pravac

4. Sad mi je jasnije malo. Hvala ti.

Krvav je taj tole, da salu, primi salu..ne jebe ni Vucica. Takvi nam bre trebaju u drzavi, da imaju svoje ja...

5. Ne smeš se zajebavati sa avangardom jbg

6. Sal, glas i dlan, to je moj moto.

7. bvdlga
    Sal, glas i dlan

JEBO VAS PARTIZAAAAN

a da malo upotrebite taj glas zaaa ne znam npr uprava napolje?

8. jedva čekam da čujem na proslavi vaše titule uprava napolje

9. ae bre ne smete terzi nista, na derbiju sredine tabele vi pevate siptarima. hteli ste titulu da osvojite sa cvetkovicem i andjelkovicem pa kad ste ispusili sad vam ne valjaju. "nas je bajko bolji od bufona" stajl.

10. Ja ne znam kako vam se nije smučio fudbal jebeni... Da se nerviram zbog ekipe u kojoj je Dušan jebeni Andjelković levi bek, gde bi Bosiljčić trebao da bude glavni organizator igre...Za onog degena je Savio, što prima loptu isključivo stopalom jebeni Pirlo. I još ona govna u upravi. Terzić, bivši robijaš, Kokeza koji izgleda kao da je na dopu, Tončev lopovčina. Ajde bre batali, nisam imbecil.

11. I plus ona plaćena govna što glume ludilo na Severu. Jebo im pas mater.

12. Ja bih groblju cestitao titulu ali s obzirom da su cele godine pricali kako je prvenstvo namesteno(a znamo da oni barataju samo sa cinjenicama a ne ko mi) onda glupo da im cestitam namestenu titulu. Sacekacu pa ako sl godine osvoje posteno nemam problem da pruzim ruku sampionu.

13. Brate, moje misljenje, Covic i Terzic jesu muljare, kao sto su i kod vas muljare, samo nisu tako zvucna imena, E sad, ako me pitas da li su Terzic i Covic bolji za klub od recimo Den Tane, ja cu reci da. Znaju kako, znaju gde da traze. Klub ima 50 miliona duga, da su njih dvojica bili tu kada je dug bio 10 miliona ili da nema duga, aposolutno mislim da bi svoj posao odradili odlicno. Na stranu to sto su muljare i kriminalci, kojih ponavljam, ima i kod vas. Tako da ono, mozemo svake godine da pevamo uprava napolje, i da u klubu koji ima milionske dugove ne docekamo nikada vise titulu, ili da ostavimo ove, koji apsolutno sam uveren u to, znaju da rade svoj posao (sto se tice fudbala i poslovanja kluba).

E sad, ukoliko to mozete da razgraniciti, da kazete ok jesu kriminalci, ali nisu jedini, ali znaju svoj posao, onda mozemo da pricamo dalje. Mnogo je ljudi koji bi zbog svoje proslosti trebalo da su iza resetaka, ali nisu. Svuda, ne samo u Zvezdi..

Inace, kad je Gavric usao juce u igru, pozlilo mi...

EDIT: A ti ako mislis da je ova nova uprava Partizana cista, onda tek nema potrebe za diskusijom. Uzeli su titulu, i zamaskirali oci. Videcemo kada ne bude islo sve po loju. Secam se ja koliko ste terali Bjeku i Zeku. I na kraju ih nista oterali. Jeste sa funkcija, ali su itekako tu i dalje.

14. Taj rad. Govnave muljare su al ono vidim smanjuje se dug za kolko rekose 8 milki valjda(slabo pratim fk al ne zbog uprave nego jer mislim da fudbal treba ukinuti u srbalja) a sad kad rasprodaju jovica, ristica, rajkovica, grujica...smanjice za jos 5-6 pa cemo sl godine opet gledati bambusanje po terenu i borbu za trece mesto ali se slazem sa tim samo kad bi forsirali nasu decu pa ih prodavali, ove parkere i gavrice i bosancice kad vidim prijedu mi se govna

15. covece lik je osudjen jer je prisvojio pare od prodaje igraca. kao da zaposlis pedofila da ti radi u vrticu :D

16. Pa da li iko normalan misli da sada ne krade pare? Kradu oni naveliko ali cini mi se kao da se snalaze da i kredu i vracaju dug sto dugo nije bio slucaj(dug nam raste zadnjih dvajes godina)

17. Delije i njihova cuvena selektivna pravda, postenje i percepsija stvarnosti.

Ne moze ali, kod vas uvek neko ali... Nema tu ali, stvari su onakve kakve jesu i tu nikakav spin ne pomaze.

- "Covic, Ristovic i Vucic su bitange, ali je i Vujosevic"

Vujosevic, Danilovic i Silobad su ili bivsi sportisti ili legendarni treneri. Legende u svojim karijerama i dokazani kosarkaski radnici. Ne vidim mesto za poredjenje, pa makar bio i zaludjeni panter.

- "Terzic, Kokeza i Toncev su lopuze, ali je i Djuric"

Sa ogromnom razlikom, grobari su Djurica terali jer je lopov nisu nikad rekli, jbg doneo je 6 titula, mozda mora tako...

To je ta vasa iskrivljena verzija stvarnosti za koju ste najmanje krivi. Pa jebo te , vi glasate Vucica psihopatu samo zato sto se predstavlja kao cigan. Isto tako ste Slobu podrzavali sa Arkanom, a onda ste i Tadicu cutali kad je namestio Gasprom. O cemu mi vise govorimo ovde.

Mi Vucica pljujemo jer otvoreno i transparentno ide na unistenje Partizana. To nikada nijedan politicar nije radio sa Zvezdom.

18. Miso, nemoj vise da me proganjas, za takve aktivnosti imas Directora, ja nisam zainteresovan. On je pasiva baj d vej.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.