Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Daj odlucite se jesam Dzoni ili Jericho. A ja vam kazem nisam, ja sam autenticni vukajlijas koji zna mnogo o dosta ljudi ovde.
Izasao sam sa Gonzom da radi u informeru i da je Director imao pasivno gej iskustvo. Aj da vidim demant eventualni.
banujte rasnog!
Demant imaš na nekoliko strana, ali za to treba biti pismen i pročitati, ali kapiram da je to suviše naporan posao za debila kao što si ti.
Ко и даље улази у расправу са вуцицупедеру и покушава да објасни нешто и одговори на његове постове за мене је дегенерик готово подједнако као и он сам.
Иначе, што каже псето, до јуче је било:
"ааааа, поповић дошао, ушли напредни и код нас, упропастиће нас, збогом титули већ у децембру".
Данас: "ТИТУЛА, ТИТУЛА, СЛАВИЋЕ СЕ ТИТУЛАААААА".
лолчић.
Dišo, baš pišom ili fingering?
de znam, pijan sam bijo
al ujutru samo glava boli, dupe ništa
čudo je ciganska bulja
aleksandre da li mislis da je objektivno da zvezda osvoji titulu a duguje 50 miliona vise od partizana? kako bi ti reagovao da je obrnuta situacija?
ajde i to da ignorisemo zamisli 11 mladjih igraca iz zvezde (do 21) i 11 igraca iz partizana. da li mislis da biste nas pobedili bar 1 iz 10 utakmica?
razlika bi trebalo da bude nebo i zemlja a opet evo vas kao borite se za titulu 3 kola do kraja a nemate 2 postena igraca.
onda kapiras cemu povici na vlast i naprednjake jer da nije njih bili biste sedmi.
e bojane aj nasisaj nam se kurca i nemoj da smaraš više leba ti
poy
0:43
https://www.youtube.com/watch?v=7pKj7TK-eXM
Ima li neko link gde je Gasprom objavio sponzorstvo Zvezdi, moze i neki ruski informativni sajt. Obicno se sponzorstva te velicine pojave u medijima.
Napomena: Informer nije medij
moze i neki ruski tipa nasa serbska braca evo novci sutirajte lopte bljet suka nahui pizdec lololo
Janpi, baš sam pratio prethodnih dana kad sam postovao nešto na sportskim temama a ti se posle nadovezivao - izgleda da ti nikad ne pokušaš da skapiraš šta piše u postu, nego se nadovežeš na nešto što nema veze s tim, postaviš pitanje koje opet ide na neku drugu stranu, i ne zanima te odgovor, jer ćeš svejedno opet da teraš svoje, tako da ne vredi, neću da ti odgovorim na takve budalaštine o dugu od 50 miliona evra kad to nisam ni pokrenuo.
Probaj sad da opet pročitaš moj post od pre dva sata, a prilično je prost, nema ni jedne komplikovane reči, probaj da vidiš gde ja pričam o dugu i o tome da je zvezda trebalo da uzme titulu, pa mi opet postavi pitanje.
Edit: ako zvezda sa 50 miliona duga ne bi bila ni sedma, onda partizan sa svojih 15 ne bi bio ni drugi, je l' to taj način razmišljanja?
pa odgovorio sam ti cemu povici na naprednjake.
a to sto su osvojili ono sto bi i kale gospodar vremena osvojio da je bio predsednik partizana (pod uslovom da vas ne gura vlast) ne znaci da ih ja podrzavam ili da sam se pomirio sa njihovim izborom.
i eto ja odgovorih, odgovori sad ti meni
Ne, ne vredi stvarno, sad vidim da se ipak ne praviš lud, ti u stvari ne možeš da razumeš, i u redu je to.
Evo ti odgovori, a ubuduće me obiđi, neću da se cimam da ti odgovaram, jer ti ne možeš da ukopčaš poentu šta god ja napisao:
1. Ne mislim
2. Boleo bi me kurac
3. Mislim.
Edit: poenta je bila da ne odgovoriš, jer ja nigde nisam postavio pitanje.
1. Ne mislim
2. Boleo bi me kurac
3. Mislim.
Edit: poenta je bila da ne odgovoriš, jer ja nigde nisam postavio pitanje.
Svakako jedan od najbesmislenijih postova u istoriji Vukajlije. Pokusavao sam 5 puta da skapiram sta htede reci, ali izgleda da nema nikakve skrivene poruke vec je jednostavno glup.
U top100 najbesmislenijih postova na ovom sajtu tvojih je 200. Kako? Ne znam kako al eto jbg
Evo ga po ko zna koji put, nicim izazvan da iznese svoje misljenje, potrebno opstoj populaciji kao zamrzivac Eskimu.
Hahahahaha zato si ti od boga poslat da nas prosvetis svojim potrebnim misljenjem
Prijatelji cigani oprastam se od vas sa suzom u oku i teskog srca necu vise posecivati ovu temu zbog dobrobita teme i opste populacije jer mi je misljenje nebitno za opstu populaciju a i niko me nije zvao ni izazvao za razliku od omiljenih osoba na ovoj temi poput vucicapedera sa kim bi svako da razmeni po neku pametnu jer je njegovo misljenje presudno za opstanak nacije i sve je tacno dzerika mi
Picke niste valjda klonuli duhom, ima jos tri kola do kraja, cuda su moguca, ja verujem!!!
Ako je Aca Vucic nas dragi podrzavatelj naredio da uzmemo titulu, onda mozda franjevci odjebu direktivu svoje uprave i izgube sve tri!!
Zelim MBODJA na terenu danas, imam osecaj da ce dati gol! Ali ono sto je tuzno je sto ce Gavric igrati sigurno.. Bice lepa tekma, par golova. Treba pogledati, bezbrizno, sad nema sta se izgubi.
не игра лука јовић, не игра паркер, дакле орландић нам је узданица. јебено. са друге стране раднички... из два у један и пет плус!