Ne znam što ovo nekoga čudi. Seti te se samo samo ranijih godina kad god je ostajalo po par kola do kraja, a Zvezda imala samo teoretske šanse za titulu, uvek su se ređali porazi (uopšte sad ne pričam da li su te utakmice bile prodate ili ne) i na kraju je Partizan obavezno uzimao titulu sa po 15 bodova prednosti. Čini se da će biti i sad tako.
Gonzo to se jeste desavalo ali sa timovima kojima su trebali bodovi kako bi nam ih vratili u sl sezoni a ovi mogu da nam vrate jedino ako nas izbace iz prvr lige
AHAAHAHH tačno će da dođe jebote.
Mali kovačević što je isključen je zvezdaš težak, pisao sam to ranije, a ovaj rosić što je igrao rukom visio na zvezdinoj tribini nonstop dok nije počeo da igra u prvom timu radničkog.
Bez dreseva jebenih
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=848#post_3202900
Još jednom pozz.
A i ako ne dođe, makar ćemo da se rešimo lalatovića govnara.
Lalatovic ostaje i sl sezone garant jebo ih on u dupe
Ovaj orlandic je koma
Ovaj Orlandić je bog igre zvane fudbal aahhahahahahhahahahaahahhahah jebem ti ljeb da ti jebem
Jedna reč: ORLANDIĆ.
To je ta veza crnogorska što nam dovlači vešoviće, orlandiće, puroviće i ostale fudbalere u pokušaju.
Ne znam što ovo nekoga čudi. Seti te se samo samo ranijih godina kad god je ostajalo po par kola do kraja, a Zvezda imala samo teoretske šanse za titulu, uvek su se ređali porazi (uopšte sad ne pričam da li su te utakmice bile prodate ili ne) i na kraju je Partizan obavezno uzimao titulu sa po 15 bodova prednosti. Čini se da će biti i sad tako.
Gonzo to se jeste desavalo ali sa timovima kojima su trebali bodovi kako bi nam ih vratili u sl sezoni a ovi mogu da nam vrate jedino ako nas izbace iz prvr lige
ahahahha joj istetoviraću Orlandića na biceps
Namjestiće i Partizan, završiće X.
:D
Orlandinjo jebe!
Orlandicu bi bilo najbolje da stane i da ga napucavaju, da gadjaju rikoset od njega. Pre ce dati gol
Hahahahahahaah penal
Ali do jaja trip Zvezda 22 puta šutnula na gol hahahaha, pa majku im jebem makar jedan da dadoše.
AHAAHAHH tačno će da dođe jebote.
Mali kovačević što je isključen je zvezdaš težak, pisao sam to ranije, a ovaj rosić što je igrao rukom visio na zvezdinoj tribini nonstop dok nije počeo da igra u prvom timu radničkog.
Moji izdali, dadoše gol :(
MAĐIJA
O R L A N D I Ć
R
L
A
N
D
I
Ć
HAHAHAHAHHA Orlandicu majmune sto mi dizes dodatno pritisak
Hahahahaha orlandic tetratrol