Prvi utisci crnogorskog napadača u taboru srpskog šampiona su pozitivni. Zimus je bio na pragu Partizana, ali je završio u komšiluku.
- Moja jedina želja je bio Zvezdin dres i ta želja mi se ispunila. Hvala svima koji su imali poverenje u mene, uveren sam da ću ga opravdati na terenu tokom proleća - ističe Orlandić u razgovoru za „Alo!“.
- U prethodna dva kluba, Zeti i Hapoelu iz Tel Aviva, igrao si po šest meseci. Hoćeš li ostati duže u Beogradu?
- U Zeti sam imao sjajne trenutke i mnogo dugujem tom klubu. U Hapoelu sam bio kratko, nisam se tamo snašao, a siguran sam da ću dugo ostati u Zvezdi i ostaviti veliki trag za sobom.
- Koja ti je omiljena pesma Zvezdinih navijača?
- Ona Bajagina: „Zvezda je ime šampiona“. Obožavam je.
Mislio sam da gora Zvezda od one iz sezone 2008/2009 jednostavno ne može da postoji, ni gori igrači ni gora uprava ali prevario sam se. Sto majki jebem i Terziću i njegovom sinu i igračima Zvezde. Uspeli su da naprave najgoru Zvezdu u istoriji a konkurencija zadnjih nekoliko godina je žestoko jaka.
O R L A N D I C S K E C H U J E
R
L
A
N
D
I
C
S
K
E
C
U
J
E
Jebote bog, pa nemoš ni da namestiš utakmicu kad imaš orlandinja u napadu.
Jel realno da ima neko gori od gavre madjije?
Sad se terza pravda ortacima "namestio sam majke mi ali ovaj je pavijancina jebo me bozovic kaf mi ga dade" hahahaahha
Dug narastao za 4 miliona
PHAHAHAHAHAHAHAH
http://www.alo.rs/sport/fudbal/kad-porastem-bicu-zlatan/85196
Hahahaha pa daj lalatovicu izvedi ga brate nije ni smesno vise
- Moja jedina želja je bio Zvezdin dres i ta želja mi se ispunila. Hvala svima koji su imali poverenje u mene, uveren sam da ću ga opravdati na terenu tokom proleća - ističe Orlandić u razgovoru za „Alo!“.
- U prethodna dva kluba, Zeti i Hapoelu iz Tel Aviva, igrao si po šest meseci. Hoćeš li ostati duže u Beogradu?
- U Zeti sam imao sjajne trenutke i mnogo dugujem tom klubu. U Hapoelu sam bio kratko, nisam se tamo snašao, a siguran sam da ću dugo ostati u Zvezdi i ostaviti veliki trag za sobom.
- Koja ti je omiljena pesma Zvezdinih navijača?
- Ona Bajagina: „Zvezda je ime šampiona“. Obožavam je.
Kud ne ode u pacu jebem mu mater...
Ostace kurac duze od 6 meseci.
Bajagina zvezda je ime sampiona hahahahaha omiljena navijacka pesma za svu decu kojima janpi skida dreseve
Moje saučešće :'(
Mislio sam da gora Zvezda od one iz sezone 2008/2009 jednostavno ne može da postoji, ni gori igrači ni gora uprava ali prevario sam se. Sto majki jebem i Terziću i njegovom sinu i igračima Zvezde. Uspeli su da naprave najgoru Zvezdu u istoriji a konkurencija zadnjih nekoliko godina je žestoko jaka.
Inače osvajamo dogodine ako ode Terza i ako budemo imali bolji tim od Partizana :)
Nemoj?
sad se vidi kolko nam je dunjić značio
Orlandić objasnio fudbal!
grobari slavite prljavu snsovsku titulu i ne jedite govna
NAMEŠTENO PRVESTVO ILI NIJE?
pseto se posro po titulililililililili
A zamislite da nam se vrati šćepoteli pa derbi
Šćepoteli vs Orlandić
Bio bi vrh vrhova lolo
nemamo mi pare da zadržimo orlanda
prejak igrač
Koja treščina.