FK Crvena Zvezda

1. Rasni

Sad sam u dilemi, terza je retard najgluplji,ali glodari napadaju na zvezdu. Sta raditi?

Dolazi covek u Zavod za patente.Sluzbenik ga upita sta ima da prijavi.Covek sav ponosan odgovara:
    - Izmislio sam savrsenu misolovku!
    - Molim Vas pokazite mi kao funkcionise.
    Covek blistajuci od srece i zadovoljstva vadi dasku na kojoj se nalaze pricvrsceni komad sira i komad slanine a izmedju njih mala testera.
    - Evo vidite, dodje mis i u nedoumici pogleda levo - sir, pogleda desno- slanina, pa opet sir, slanina, sir, slanina ... i pre nego odluci sta da pojede presece vrat na testerici!
    Vidi sluzbenik sa kim' ima posla pa ce tapsuci ga po ramenu:
    - Genijalno, ali malo usavrsite ideju pa dodjite.
    Posle nekoliko meseci dolazi covek ponovo i sav razdragan jos sa vrata vice:
    - Usavrsio sam pronalazak!
    - Dobro da vidimo. - mrsti se sluzbenik.
    Covek vadi onu istu dasku ali samo sa testericom.
    - Evo vidite, dodje mis i u cudu vidi nema sir, nema slanina, nema sir, nema slanina, ... i tako cudeci se presece vrat na testerici!

2. Rasnee nije svako toliko lud da broji postove na strani lol

3. opa bravo, vidim rade se vezbe brojanja, kako je rekla uciteljica.
    Samo nastavi, jednog dana mozda dodjes do logike i tautologija.

4. Zasto sam procitao ovu pricu?

5. Расни, то је виц.

6. LOOOOOOOOOL
    AHAHAHAHAHAHHAHAHAHA jbt kome je ovo smesno?

7. Evo vidite, dodje mis i u cudu vidi nema sir, nema slanina, nema sir, nema slanina,

Стеване, то се зове пироћанска мишоловка.

8. Виц сам по себи, без стављања у неки контекст, и није смешан, заправо.

9. vic jebe a ti si decko glup

10. Joj janpi ti nekome kazes da je glup.a tebi smesni vicevi tipa bili amerikanac i srbin i srbin ga zajebe ahahahaha

11. Evo, da te pitam i ovo, kad vec cavrljamo. Sta mislis, je li veca poseta na portalu ili dnevni tiraz ruznalu? I ko i je ciljna grupa za novine, a ko za internet?

Znam veoma dobro da je portal posećeniji i da radim u vrsti medija koja postepeno izumire. Jasno je da je portalu ciljna grupa generacija do maksimum 40 godina. Žalosno je što je uredik sajta okoreli cigan, što samo po sebi nije ništa loše, već je gadno što on dozvoljava sebi da to prenosi na posao. Ali to i dalje ne menja činjenicu da se dogodilo ono što sam i najavio dežurnoj savesti i borcu protiv nepravde u srpskom sportu vučićupederu.

12. Zurnal je pre 6,7 godina bio anti ciganski.

13. Dosta sranja o zurnalu. Gonzo pokusava da romantizuje stvari, iako je istina mnogo ogoljenija i niceg romanticnog tu nema.

Od kako je Bogicevic napustio Politiku, opstaju iskljucivo zahvaljujuci drzavnim donacijama. Uvek je tu prica o zatvaranju Zurnala i otpustanju 300-400 ljudi iz firme. Samim tim oni ne smeju da uvrede nikog iz vlasti. U ovom slucaju gospodara i ljubimicu mu.

14. Cao vucicupederu kakosi

15. pseto88

Cao vucicupederu kakosi
    Edit: Bohor je

16. Uvek je tu prica o zatvaranju Zurnala i otpustanju 300-400 ljudi iz firme.

Hahaha majstore, pa koje ti priče pričaš sunce mu jebem. Da li je moguće da ti stvarno misliš kako znaš više stvari o novini od mene koji u njoj radim.

17. ви сте ретарди
    као прво озбиљне ствари се не сагледавају на начин на који ви радите, него анализама стручних лица тј након изнетих анализа и потврда од стране надлежних. ако уефа каже чисто онда је чисто нема ту шта да се прча. ви сте брзо и кусо. кењате десет минута по утакмици а заправо немате појма ни о чему нити сте били уопште на утамици нити имате информације о здравственим стањима играча ОФК Београда који су можда под дејством температуре добили ко зна шта све не. јасно је да један офк никада неможе имати тренажне услове као Црбевена Звезда и јасно је ко је, поготово још узимајући у обзир двомеч са морам нагласити ФАНТАСТИЧНИМ каиратом, у бољој ФОРМИ. Играчи звезде су у та два меча ушли по највећем сунцу и дефинитивно да им се организам адаптирао делимично на такве услове након тога а играчи офке су свеједно фудбалери нејачи од по 18 година од којих су неки морали и да ванредно завршавају школске обавезе узмимо у обзир и сваккао падове на август па требало је ту да се учи баћо мој. Ево сада детаљне моје анализе:
    -Играчи офк београда-МЛАДО, НЕИСКУСНО, БРЗО И КУСО!
    -Звезда-Прекаљени голгетери, повратници у српски фудбал и добро припремљена скупина за најбруталније услове игре
    -ОФК НЕИСКУСНИ НАПАДА ОД САМОГ СТАРТА УТАКМИЦЕ ШТО РЕЗУЛТУЈЕ ПОСТИГНУТИМ ГОЛОВИМА. ЗВЕЗДА НЕ СРЉА И ЧЕКА СВОЈУ ШАНСУ АЛИ НА ЖАЛОСТ НЕ УРАДИ НИШТА ВИШЕ У ПРВОМ ПОЛУВРЕМЕНУ. А свакако да не би нереално било и да се преокрет десио у првих 45 мин, рецимо неких 2:2 да је било
    -Нејачи офк београда изненада осећају јаку слабост у пределима бутних мишића и стезајуће трипове око плућа од врућине, звездина момчад у пуној снази.
    -Познато је да црнци генетски имају прејаке физичке способности те Мамаду мбођ скаче највише од свих у шеснаестерцу и крајње заслужено тресе београдову мрежу. Сигурно да је у свом селу надомак земунице, где је вребала даноноћна опасност од дивљих животиња, често скакао да дохвати кокос са крошње дрвета и то је све морао трако хитро да уради не би ли га нилски коњ сажвакао да је временом конституција његових мишића достигла импозантан ниво и да је за само неколико секунди у наручју дотрчавајући ка земуници и својој обитељи могао истрести и до 5 кокосових плодова на под.
    -Начета мрежа и после је све било лако гол за голом ,као на покретној траци
    -Након заслуженог црвеног ствар је само додатно олакшана и логичан след је био пуњење офкине мреже, па шта други очекивати од првака европе! зар је нешто чудно када некадашњи најбољи на свету да 6 голова! срам вас било све, али искрено. ХААХА БАРСА ДОБИЛА 7:0 рајо ваљекано питајте блатера јел то намештено хахах, ГОВНА. барса није курца се домогла у лш те сезоне па нико не постављ питања. где је крај, докле мислите да срамотите овај фудбал. докле мислите да уништавате звезду погани фашисти где мислите да станете. АКО И ПОСЛЕ ОВОГ ПОСТА ВИДИМ НЕКИ ЦРВ СУМЊЕ ПОБИЋУ ВАС СВЕ КО МИШЕВЕ ТО ДА ЗНАТЕ.

18. треће, ал сад озбиљно јеботе јел сте ви ретардирани или не капирате да је ово прво коло па ко би луд на почетку ставио гузицу под фокус јавности јеботе, а? прву утакмицу уопште не знам зашто би ико намештао, утакмице се намештају тако да освојиш ту јебену титулу и ти ћеш наместити толико да би само подигао трофеј, пред крај сезоне, у дербију, кад видиш да најближђи опонент дахће за вратом са два бода мање, итд, не?. Пето, капирам да ово (ваљда) сви капирате ал објашњавам за ретарде да знају.
    Дакле дошли смо до тога да је ово НАМЕШТЕНО и да нико из звезде то НИЈЕ УРАДИО. Следећа ствар, утврдити чији су то интереси такви да би урадио трако нешто? откуд знам можда су вучићу дали паре неке и толету да униште фудбал чисто онако а можда само звезду? можда колико сутра клуб оде под земљу и партизан постане суверени владар домаћег првенства? можда. можда је ово пројекат ђуре а и знам ДА ЈЕСТЕ ИМАМ ЈА НОС ЗА ТЕ СТВАРИ И ОВОМ ПРИЛИКОМ МУ ПОРУЧУЈЕМ А ЗНАМ ДА ПРАТИ ИЗ ОФА ЈЕБЕМ ТЕ У УСТА МАСОНУ ПРОДАНИ ЈЕБИ СЕ ЗАЈЕДНО СА ЦЕЛОМ УПРАВОМ ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ И ПУШИ КАРУ. НЕЋЕШ СЕ ИЗВУЋИ ОВОГ ПУТА.

19. попуши ми курац душане
    шта је било

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.