FK Crvena Zvezda

1. Hej hej mišo23 kakoe u nish da li družio bi se na bazenu u babušnici sa ljutom ekipom gologuzana?

2. A tuge, ja igrao kec na OFK. Na poluvremenu zaokružio :(

3. pa jesi mu objasnio?

Pa ja mislim da jesam, ali s obzirom da pričamo o vučićupederu sigurno možeš da razumeš moje strahove i sumnje da je on zaista shvatio to što sam objašnjavao.

4. Bogme gonzo, mescini da je tebi vucicpeder objasnio neke stvari oko ruznala
    http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/21853/veliki-preokret-zvezde-od-02-do-trijumfa-od-cak-62-protiv-ofk-beograda-video

A da te podsetim na izjavu:

Ništa se ne brini i u Žurnalu će pisati o tome da je ovo smešno.

5. Pa đesi Prove puška te ne ubila.

6. Koji ste vi tj koji smo mi glupanderi kad tako moram da kažem. Premijer bio četnik, pušku nosio, slavio Ratka, Srebrenicu itd a sad je evropejac, gradimo međuljudske odnose sa ljudima koji su nas klali i i ovima što su nas bombardovali, glasamo ljude koji su pokrali zemlju a vi se nadate da će da se o jebenoj Zvezdinoj utakmici pričati godinama. Neće braćo više od 2 dana i to je to jer mi ko nacija imamo memoriju kokoške. I u narednih 20 utakmica bar će 5 nameštenih da bude tako da nemojte dosadni biti

7. Oduzmite boxeru drogu, poceo da pise smislene postove

8. grobari mrs na svoju temu, cigani mrs na kosarku lololo.

ja necu mnogo o utakmici ja cu malo o stvarima oko nje. tipa

vas trener golmana.

reko zvezda veliki klub, koliko ljudi radi tamo jedno 500, 600? pa jel ima jedan normalan? jeste, partizanu je predsednik bio djura, sad ovaj svinjar i vucela al majkumu bar smo imali onog paunovica simpatican lik, sta znam, ono desi se tako neka normalna glavica po negde. al vi ste bre govna od vrha do dna, da to nigde nema.

kad sam video lika da prica o rajku kao da ga je on nosio 9 meseci u stomaku fazon "ja sam ga izlecila a sada i ozenila" a video ga 3x na treningu odmah vidis kakvi su to ljudi.
    pa jos sad neke izjave jaoo zemljo otvori se. cutanje je tozla tebra.

pa kaze terzic (zamisli) Zvezdan lololo Zvezdan

Tamo nema Karadžića. Tamo nema sudijske organizacije koji daje eksplicitno naređenje da Partizan mora da osvoji titulu. Pa, šta treba, da kleknemo, da budemo srećni što smo iza Partizana? Za

dobro bre buraz. nije proslo mesec dana od kairata jebenog. ja se napijem pa po 3 dana me bude sramota da izadjem van. al on je lik fazon izasao sutra ujutru i pricao svima kako se njegov ortak napio sinoc.

pa kaze terza "doveli smo najboljeg trenera na ovim prostorima"

"On je pod terapijama, pošto je juče, vođen emocijama, napravio puno pokreta i 'iskidao se'. Ali, što se tiče njegovog vođenja tima, opustite se, sve je u najboljem redu"

pa kakav ti je to trener koji je pod terapijama posle prijateljske sa ofkom? :D najbolji? :D

"Zvezda će kao najveći klub učiniti sve da spusti tenzije i pozove predstavnike Partizana na razgovor. Ali, pošto mi ne komentarišemo njihove utakmice

lol

http://www.telegraf.rs/sport/1048079-trener-golmana-crvene-zvezde-zavrsio-u-urgentnom-posle-derbija

i sad bih kao napisao nesto fazon "vidi se u evropi ko je ko" al jbg bolje da sacekam sutra. napisao bih i videcete u derbiju al sta da vidite tamo kad sudi lazic.

e da, ako neko zna podatak nek okaci utakmicu kad je zvezda dala 6 golova za poluvreme. ne mora zvezda moze i barsa.

9. Nema šta ti mene da podsećaš na izjavu. A vučić može da se upinje do sutra da bi meni pokušao da objasni nešto oko Žurnala i opet bi bio neuspešan. Lepo uzmi štapano izdanje, pa pogledaj tekst sa utakmice koji je napisao moj kolega koji je inače zvezdaš, a naročito obrati pažnju na naslov koji je čovek dao. Kad to budeš uradio slobodno možeš ponovo da mi napišeš kako mi je vučićpeder nešto objasino.
    I ranije sam već pisao da se sajt Žurnala razlikuje u odnosu na novinu zbog tekstova koje preuzimaju iz novine, ali ih skraćuju iz ne znam kog trazloga.

10. Dulo poceo da sastavlja i za fudbal.

11. RASNI PIGMEJ!!!!!!!

12. Sad sam u dilemi, terza je retard najgluplji,ali glodari napadaju na zvezdu. Sta raditi?

13. Uživaj u predstavi rasni lolo

14. I ranije sam već pisao da se sajt Žurnala razlikuje u odnosu na novinu zbog tekstova koje preuzimaju iz novine, ali ih skraćuju iz ne znam kog trazloga.

To je i dalje isti sportski zurnal.
    To ko ono kad vucic kaze nema medjskog mraka , sve objavimo javno a onda objavi na 3 centimetra pored citulja da su poslanicima povecane plate, dok na 20 strana sa naslovima o stednji prica kako uzima penzosima od usta za bolje sutra.

Evo, da te pitam i ovo, kad vec cavrljamo. Sta mislis, je li veca poseta na portalu ili dnevni tiraz ruznalu? I ko i je ciljna grupa za novine, a ko za internet?

Inace, slobodno nek napisu nesto i o onim mongoloidima iz uprave FKP, posto kad vec "pljuju" zvezdu, nek budu objektivni, pa nek pozdrave i vucelica jebenog

P.S. Sreo sam Kurajbera jutros, nije vas pozdravio lolo

15. Mrš sa teme!

Ne znate jebene cinjenice da.su navijaci zvezde godinama protov zurnala.naucite nesto pa se vratite

16. idi lepi krave navijackim nalepnicama i sisaj kvaku

17. Shvatam tvoje frustracije zbog poslednjeg posta na strani lolololo

Pouka: uvek prebroj pre nego postujes

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.