FK Crvena Zvezda

1. Sad ces da vidis kakve retose imate na tribini samo da nesto nadjem.

2. -vi ste debili.
    -neka, i vi ste!

3. Sanitarni čvor

-vi ste debili.
    -neka, i vi ste!

Хаха, суштина.

Јеботе, колико ме блам обливао од објава на Моја Црввена звезда, оно је страшно колико су гована избацили од утакмице са ОФК-ом.

4. Јеботе, колико ме блам обливао од објава на Моја Црввена звезда

ja sam sve te grupe pobrisao, osim partizanove zvanicne. i gtr naravno. samo transferi blama nista drugo

5. Stvarno je tesko citati te stvari. Nekad cak i na zvanicnim znaju da jedu govna. Sano taj gtr je verovatno najgori od svega

6. i gtr naravno

Oni su se pretvorili u takav tranfer blama da tera na povraćanje. Bili su originalni, a sad su se pretvorili u klasično navijčko sranje.

7. sam naziv gtr je transfer uveliko :S

8. A to da navijaci menjaju tribine kao carape to nije nikakav fenomen, pogotovo ovi sto gudru dilaju

9. pa dobro, opet sve je bolje od "daj da vidimo koliko lajkova moze da skupi slika danka lazovica iz devedesdevete" i "sramota je da vise lajkova ima slika neke sisulje od ninkovica" true story.

ili grobari upadajte- a grupa se zove "nemam sliku dok ne prodjem steauu"

10. Delijue Vukajlija - 110000

11. Zato sto me smorilo, objavicu nesto danas.

12. Au brate pa ti si govno znas koko bi ljudi htelo da bude admin na toj stranici bolje daj nekome ko to ume da radi

13. Jbt sto puta sam cuo u drustvu sta je sa onom stranicom delije vukajlija jel rade i sad ti kazes da te smorilo. Pa jbt 3 od 10 ljudi koje znam dali bi sve da budu admini i to da crnce po ceo dan za tebe ne razumem tvoj stav? Jednom sam reko da znam ko drzi str gledali me ko boga ja reko sta vam je ljudi brate nije dd lepog nema toko lajkova ovi iskulirali posle sam cuo dok sam piso iza drveta dvoje kako pricaju o buducnosti strane, oni me nisu videli jer je bio mrak ja se duze odvoio od drustva jer nije htelo da krene i nakon toga to dvoje zapalili na dzonjanje zaboravili i da se pozdrave a ne moju poziciju. E tada druze, tada sam znao koji je moj zivotni poziv ono sto ce me istinski ciniti srecnim i ispunjavati svaki dan.

14. I dalje imam jaku aktivnost, samo da nadjem dobru sliku i objavljujem.