FK Crvena Zvezda

1. Pa brate ne mozes samo slikama odrzavati aktivnost.trebalo bi da objavis i neki kvalitetan tekst ovako ispada neozbiljna stranica. Mozes slobodno uzeti moje objave na temi koje su usudicu se da kazem genijalne u najmanju ruku, pogorovo analiza uzroka namestanja ofke koja se nalazi pet sttana nazad. Status kvo je alarmantan da ne kazem beznadezhan ali ce se stanje sigurno popraviti objavljivanjem mojih hipoteza za koje ti uzged neuzimam nikakvu proviziju jedino trazhim administratorsku poziciju. Unapred zahvalan prosecni

2. objave u delije vukajlija su 90 posto "bravo braco bravo olimpijakos" lol

3. Hahahahaha janpi upratio rasnina

4. Ajahahahahahahahahahahaha

LOOOOOOOOOOOOL ladno lajkovo DV.

5. Па добро, Јанпи, то није срамота. Срамота је кад ти на Фејсу уз име стоји Паокара, а Солун ниси видео ни на сликама.

6. Nisam ni rekao da je sramota nego je smesno

7. Ма Јанпију је изгледа блам кад види подршку Олимпијакосу.

8. Pa brate zatomsto imam oko 4000 grka na stranici, zato su objanpve na srpskom i engleskom.

9. Jesi ovo janpi naknadno dodao?

10. Nije, original je tako napisao

11. Fender Stratocaster
    Па добро, Јанпи, то није срамота. Срамота је кад ти на Фејсу уз име стоји Паокара, а Солун ниси видео ни на сликама.

dobro sad mozda covek nije navijac, mozda misli na disfunkciju polnog organa, kao pao kara. kapiras?

nego ko zna sta vukajlija znaci na grckom pa se oni toliko ponapaljivali. ja bih to istrazio

12. Ma to su mediji izmislili.

13. Naši nisu ni pričali sa njim...

14. Sutra pakao na Marakani!
    Opsta mobilizacija!

15. Marš, mamu li ti jebem retardiranu.

16. SVI NA MARAKANU
    NEMA IZGOVORA
    DOLAZIM I JA

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.